![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Τελευταία ενημέρωση (mobo / cpu / ram) η μητέρα μου με το σύστημα, λειτούργησε πλήρως όλη την ημέρα με πολλαπλά reboots, τότε ξαφνικά το βράδυ ότι θα σταματήσει την εκκίνηση τρόπο σε όλα τα Windows. Δεν σταδιακή, ήταν τέλεια μέχρι την εκκίνηση και στη συνέχεια δεν σε όλα. WinXP αρχίζει να φορτώσει, παίρνει μόνο το παρελθόν WinXP λογότυπο w / μαύρο φόντο οθόνη, φθάνει το Win λογότυπο w / μπλε φόντο & κύλιση multicolor γραμμή προόδου για κάτω. Όμως, ευθύς ως η οθόνη φορτία που παγώνει. Ποτέ μην εμφανίζει κάποια ονόματα χρήστη / κωδικό πρόσβασης τομέα για να γίνει μια προσπάθεια για να συνδεθείτε. Δεν είναι δυνατή η εκκίνηση σε ασφαλή λειτουργία, είτε, το ίδιο πράγμα θα συμβεί. Ξεκινάει να φορτώσει τα Windows, μοιάζει πρόκειται να εργαστούν, αλλά παίρνει μόνο το παρελθόν XP λογότυπο οθόνη μέχρι και κλειδαριές στο ίδιο σημείο πάλι. Η δισκέτα ASR μου - και δοκιμάζονται όταν έκανα, # $% & - δεν θα λειτουργήσει, δυστυχώς, μόλις λάβετε άκυρα σφάλματα δίσκου. Έχω τα Win XP cd, αλλά δεν θέλω να επανεγκαταστήσετε τα Windows, επειδή η μαμά μου έχει όλα τα είδη των άλλων προγραμμάτων σε αυτήν για την οποία δεν έχει πλέον την εγκατάσταση εκτελέσιμα ή άδεια κλειδιά. Πιο πρόσφατες εγκαταστήσετε / αλλαγές του συστήματος ήταν: 1) την εγκατάσταση του ASUS Express Gate, αλλά το σύστημα ήταν να εκκινήσετε κανονικά τουλάχιστον δύο ή τρεις φορές μετά την εγκατάσταση. 2) Εγκατάσταση των δεδομένων Ναυαγοσωστικής Εργαλεία v11.2, η νέα εγκατάσταση του σκληρού δίσκου / οδήγησης αντίγραφο sw από Western Digital που ήρθαν w / της νέας WD 1TB Πράσινη οδήγησης. (I αφαιρεθεί το νέο δίσκο και το παλιό αντίγραφο ασφαλείας των δεδομένων οδηγεί κάποια στιγμή μετά το πρόβλημα που ξεκίνησε με σκοπό να κάνει το δίσκο αντίγραφα μου σε ένα από τα συστήματα, έτσι τώρα το μόνο για την οδήγηση εγκατασταθεί σύστημα είναι η αρχική μονάδα εκκίνησης.) Δεν είχε χρησιμοποιηθεί το εγκαταστήσετε το βοηθητικό πρόγραμμα ακόμη, άρχισαν μια μονάδα δίσκου αντίγραφο αλλά ακυρώθηκε το αντίγραφο λιγότερο από 1/10th από το δρόμο της. Δίσκος αντίγραφο ακύρωσης πρόγραμμα και τόσο κοντά φαίνεται να είναι κανονική. Προτάσεις κανείς; Ευχαριστώ! Σύστημα: Windows XP Pro (δεν σίγουρος αν SP2 ή SP3) mobo: ASUS M4A78T-Ε με 2.6GHz cpu και 4GB RAM 120GB Maxtor IDE δίσκο, 50gb used/70gb ελεύθερη |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Δοκιμάστε την εκκίνηση με το CD των Windows και πηγαίνετε στο Recovery Console και προσπαθήστε να τρέξετε chdsk / r