manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

Loading XP freezes safemode čak ni username / pwd probati 2 polja za prijavu

Reply

Thread Tools
Old 10. lipnja 2009, 04:12
Novi član grupe

Nedavno ažurirano (mobo / CPU / RAM) majčine sustava, radio je savršeno cijeli dan kroz višestruke ponovno podizanje sustava, onda odjednom navečer da ga prestali booting svi put u sustavu Windows. Ne postepen, bio booting up savršeno i onda nimalo. WinXP počinje opterećenje, dobiva samo prošlosti WinXP logo w / crne pozadine uprskati zaslon, dosiže Win logo w / plavoj pozadini i listanje šaren napredak bar na dnu. Ali čim da ga freezes screen opterećenja. Nikad ne prikazuje korisnička imena / lozinke polja, kako bi se pokušavaju prijaviti na stranicu.

Cannot boot u sigurnom načinu rada ili, ista stvar dogodi. Počinje učitavanje prozori, izgleda kao da će to funkcionirati, ali dobiva samo mimo uprskati zaslon XP logotip i brave na istom trenutku ponovno.

The ASR disku sam napravio - a kad sam ispitao je,% $ # & - neće raditi na žalost, nisam se nevažećim disk error. JA dont imati Win XP CD, ali JA dont 'ištanje to reinstalirati Windows, jer moja mama ima svakakvih drugih programa na njemu, za koji je ona više ne instalacije izvršne ili licenca tipke.

Najnovija instalirati / promjene u sustavu su:
1) instalacija ASUS Express Gate, no sustav je booted up normalno barem dva ili tri puta nakon toga instalirati.
2) Podaci Ugradnja spasilac Alati v11.2, novi hard disk instalirati / copy disk iz Western Digital sw da dođe w / njezin novi WD 1TB Green pogon. (I uklonjene novi pogon i njen stari backup podataka diskovi negdje nakon problema kako bi se počelo raditi pogon primjeraka na jednom od mojih sistema, tako da sada samo pogon instaliran na sustav joj je njezin originalni boot disk.) Nije koristio instalirali uslužni program još nije pokretanje kopija voziti ali otkazana je manji od copy 1/10th na način putem. Kopija diska otkaz i zatvorite program i pojavio se normalno.

Prijedlozi itko? Hvala!

System:
Windows XP Pro (nije sigurno da li SP2 ili SP3)
mobo: ASUS M4A78T-E Procesor sa 2.6GHz i 4GB RAM-a
120gb Maxtor IDE disk, 50gb used/70gb besplatno
Old 10. lipnja 2009, 04:52
Donatorska Grupa

Pokušajte s booting Windows CD i idi u Recovery Console i pokušati trčanje chdsk / r

My System: Početna Build

Procesor (i):
64 x 2 AMD Dual Core 5200 + 2.60GHz
Matične ploče:
Asus M2V Rev 1.
RAM memorija:
4GB (3.25gb vidljivo)
Grafička kartica (e):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Sound Card:
5,1 Reatek On-Board
Tvrdi disk (i):
250 GB SATA & 400gb SATA
Optički pogon (e):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Stock / 550w Nečujni
Hlađenje:
Stock
Network / Internet:
10/100 NIC / 20MB Djevice Cable
Monitor (e):
Fujitsu Siemens 22 "TFT BILA
Operacijski sustav (e):
X32/Windows 7 Vista Ultimate x64
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.