פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > תוכנת מחשב > מערכות ההפעלה Windows

Register

טוען XP הקפאות safemode אפילו לא שם משתמש / pwd שדות לנסות 2 Login

Reply

שרשרת כלים
Old 10 יוני 2009, 04:12
קבוצת חברות חדשות

Default טוען XP הקפאות safemode אפילו לא שם משתמש / pwd שדות לנסות 2 Login

עודכנו לאחרונה (mobo / CPU / RAM) של המערכת של אמא שלי, עבד באופן מושלם, כל היום, באמצעות מספר reboots, אז פתאום באותו ערב באתחול עצר אותו כל הדרך ל-Windows. לא מדורג, היה מושלם באתחול למעלה ולאחר מכן בכלל לא. WinXP מתחיל לטעון, מקבל רק את העבר WinXP הלוגו W / לנתז רקע מסך שחור, מגיע הרוויחו את הלוגו W / רקע כחול & גלילה ססגוניות מד התקדמות בתחתית. אבל ברגע זה נטען כי המסך ההקפאה. לעולם לא יציג כל משתמש / סיסמה שדות כדי לנסות להתחבר.

אין אפשרות לאתחל לתוך מצב בטוח או, אותו הדבר קורה. מתחיל לטעון את Windows, נראה כאילו זה הולך לעבוד, אך מקבלת רק את העבר XP הלוגו לנתז נועל את המסך ואת בבית באותו הצבע שוב.

ASR את הדיסק הכנתי - וכן נבחנה כאשר אני עשיתי את זה, & #% $ - לא יעבוד, לצערי, אני פשוט לא תקינות הדיסק שגיאה. יש לי את Win XP לכונן, אבל אני לא רוצה להתקין מחדש את חלונות, כי אמא שלי, יש כל מיני תוכניות אחרות על אותו בו היא כבר לא יש להתקין את הרישיון או executables המפתחות.

האחרונים להתקין / שינויים במערכת הם:
1) ההתקנה של ASUS Express השער, אבל המערכת היתה booted למעלה בדרך כלל לפחות שתיים או שלוש פעמים אחרי ההתקנה.
2) התקנה של נתונים מציל v11.2 כלים, את הדיסק הקשיח החדש להתקין / כונן העתק מ SW Western Digital שהגיעו W / לה חדש WD 1TB כונן הירוק. (אני מוסרת הכונן החדש שלה & הישן כונני גיבוי נתונים מתישהו אחרי הבעיה החלה על מנת לעשות את הכונן על אחד העותקים של המערכות שלי, אז עכשיו את רק כונן מותקן על אותה מערכת אותה הוא כונן האתחול המקורי.) לא השתמשו להתקין את כלי השירות עדיין, האם להפעיל כונן להעתיק אך ביטל את העותק של פחות מ 1/10th את הדרך לעבור. כונן להעתיק ו ביטול התוכנית לסגור את שניהם נראה רגיל.

הצעות מישהו? תודה!

מערכת:
Windows XP Pro (לא בטוח אם SP2 או SP3)
mobo: ASUS M4A78T-E עם מעבד 2.6GHz ו 4GB ראם
120gb Maxtor כונן IDE, 50gb used/70gb חינם
Old 10 יוני 2009, 04:52
קבוצת תורמים

Default טוען XP הקפאות safemode אפילו לא שם משתמש / pwd שדות לנסות 2 Login

נסה באתחול עם תקליטור Windows וללכת השחזור ונסה לפעול chdsk / R

המערכת שלי: בניית הבית

מעבד (ים):
AMD 64 X 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
לוח האם:
ASUS M2V סבוב 1.
זיכרון RAM:
4GB (3.25gb גלויים)
כרטיס מסך (S):
NVIDIA GeForce 7300 GS
כרטיס קול:
5.1 Reatek On-Board
Hard Drive (s):
250 GB SATA & 400gb SATA
כונן אופטי (S):
חלוץ 110 x 2
Case / PSU:
מניות / 550w שותק
Cooling:
מניות
רשת / אינטרנט:
10/100 NIC / 20MB הבתולה כבל
צג (S):
Fujitsu Siemens 22 "TFT היה
מערכת הפעלה (S):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
לפעמים המחשב שלי קופא בזמן זה טוען Up in the Morning. andrewanimation כללי תוכנות צ 'אט 2 26 נובמבר 2009 15:14
Ubuntu הוא טוען אבל התחברות המסך אינו טוען medman007 מערכת ההפעלה Linux & אלטרנטיבי 0 6 יוני 2009 19:12
Laptop ההקפאה ו מבקש סיסמת ההתחברות akhlaq768 מערכות ההפעלה Windows 5 3rd נובמבר 2007 19:16
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.