mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Windows "operacinės sistemos

Register

Kraunasi XP pakimba net safemode neturi vardo / pwd laukai pabandyti 2 login

Reply

Temos įrankiai
Old Birželis 10, 2009, 04:12
Naujas Narys

Default Kraunasi XP pakimba net safemode neturi vardo / pwd laukai pabandyti 2 login

Neseniai atnaujinta (MOBO / CPU / RAM), mano motinos sistemos veikė puikiai visą dieną, per daug naujo paleisti, tada staiga tą vakarą jis nustojo atsisiuntimas visas kelias į Windows. Ne palaipsniui, buvo atsisiuntimas iki tobulai ir tuomet ne visi. WinXP pradės apkrova, gauna tik praeities WinXP logotipas m / juodas fonas užsklanda, pasiekia Win logotipas m / mėlynas fonas ir nemirksi Multicolor progreso juosta apačioje. Bet kaip tik, kad ekranas apkrovų jis užšąla. Niekada rodo visus vardus ir slaptažodį laukeliuose, kad bandyti prisijungti.

Nepavyko įkelti į imu tiek, tas pats atsitiks. Pradeda krauti Windows, atrodo jis vyksta į darbą, bet pasireiškia tik praeities XP logotipas užsklanda ir blokuoja ne pačiu klausimu dar kartą.

ASR diską aš padariau - ir išbandyti, kai aš padariau tai,% $ # & - nedirba, deja, aš tik gauti nepagrįstus disko klaidos. Aš turiu Win XP CD, tačiau aš nenoriu iš naujo įdiegti Windows, nes mano mama turi visas kitas programas įvairiausių, už kuriuos ji nebeturi įdiegti vykdomąjį arba licencijos raktus.

Naujiena install / sistemos pokyčiai buvo tokie:
1) įrengimas Asus Express Gate, tačiau sistema buvo įkrautas iki paprastai ne mažiau kaip du ar tris kartus po to install.
2) įrengimas Data Lifeguard Tools v11.2, naujas kietojo disko įdiegti / disko kopiją sw iš "Western Digital, kad atėjo m / jos nauja WD 1TB Žalioji vairuoti. (I pašalintas naują diską ir jos senas atsarginę duomenų kaupikliai kada po to, kai prasidėjo problemos, siekiant padaryti disko kopijos, vienas iš mano sistemos, tai dabar tik vairuoti įdiegti savo sistemą yra jos originalus įkrovos diską.) Nebūtų naudojamas diegti komunalinių dar nebuvo pradėti disko kopija, bet atšauktų kopija mažiau nei 1/10th į kelią. Disko kopiją atšaukimo ir programos beveik tiek atrodė normalus.

Pasiūlymai anyone? Thanks!

Sistema:
Windows XP Pro (nesu tikras, ar SP2 ar SP3)
MOBO: ASUS M4A78T-E su 2.6GHz CPU ir 4GB RAM
120GB Maxtor IDE diskui, 50GB used/70gb nemokamai
Old Birželis 10, 2009, 04:52
Donorų grupės

Default Kraunasi XP pakimba net safemode neturi vardo / pwd laukai pabandyti 2 login

Gauta Atsisiuntimas su Windows CD ir eikite į atkūrimo konsolę ir bandykite paleisti chdsk / R

Mano sistema: Pagrindinis Modifikacija

Procesorius (-iai):
AMD 64 X 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Pagrindinė plokštė:
Asus M2V REV 1.
RAM atmintis:
4GB (3.25gb matomas)
Graphics Card (-ai):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Garso plokštė:
5,1 Reatek On-Board
Kietasis diskas (-ai):
250 GB SATA ir SATA 400GB
Optical Drive (s):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Ištekliai / 550W Silent
Aušinimas:
Ištekliai
Tinklas / Internetas:
10/100 NIC / 20MB Mergelių Kabelinė
Monitorius (-ai):
Fujitsu-Siemens 22 "TFT WS
Operacinė sistema (-os):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Kartais Mano kompiuteris pakimba Nors pakrovimo ryte. andrewanimation BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai 2 Lapkritis 26, 2009 15:14
Ubuntu yra pakrovimo o prisijungimo langas yra ne pakrovimo medman007 Linux & Alternative OS 0 6 birželis 2009 19:12
Nešiojamas kompiuteris pakimba ir prašo Vartotojo vardas Slaptažodis akhlaq768 Windows "operacinės sistemos 5 3 lapkritis 2007 19:16
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.