mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

Loading XP sasalst pat safemode ne lietotājvārdu / pwd laukus, lai mēģinātu 2 login

Reply

Thread Tools
Old Jūnijs 10, 2009, 04:12
New Member Group

Recently Updated (MOBO / CPU / RAM) mana māte sistēma strādāja nevainojami visu dienu, izmantojot vairākas reboots, tad pēkšņi, ka vakarā tas pārstāja booting visu ceļu uz Windows. Nav pakāpeniski tika booting up perfekti un tad nemaz. WinXP sāk slodze, izpaužas tikai pagātnes WinXP logo w / melna fona uzplaiksnījuma ekrāns sasniedz Win logo w / zils fons un ritinot Multicolor progress joslu apakšā. Bet tiklīdz ka ekrāns slodzes tā sasalst. Nekad piemīt jebkāda lietotājvārdus / paroles laukus, lai mēģinātu to login.

Nevar ielādēs Safe mode, vai nu, tas pats notiek. Sāk ielādēt logi, izskatās, tas dodas uz darbu, bet izpaužas tikai pagātnē XP logo splash ekrānu un slēdzenes augšā pašā punktā vēlreiz.

ASR disks es - un pārbaudīts, es tā,% $ # & - nestrādās diemžēl, es tikai iegūt nederīgs diska kļūdas dēļ. Man ir Win XP cd, bet es nevēlos pārinstalēt Windows, jo mana mamma ir visas citas programmas veida uz to, ko viņa vairs nav instalēt izpildāmo vai licences atslēgas.

Jaunāko install / izmaiņas sistēmā bija:
1) uzstādīšana ASUS Express Gate, BET sistēma tika booted up parasti vismaz divas vai trīs reizes pēc tam instalēt.
2) Installation of Data Lifeguard Tools v11.2, jaunu cieto disku install / diska kopija sw no Western Digital, kas stājās w / viņas jaunā WD 1TB Green disku. (I noņemt ar jaunu sparu un savu veco backup datu vada kaut kad pēc problēmas sākās, lai to disku kopijas, viens no maniem sistēmu, tāpēc tagad tikai vadīt uzstādīta viņa sistēma ir viņas oriģināls boot disku.) Nebija izmantota instalēt lietderība vēl nebija sākt disku kopiju, bet anulēta kopiju mazāk nekā 1/10th par ceļu cauri. Drive kopiju anulēšanu un programmas tuvu gan šķita, ka tā ir normāla.

Suggestions anyone? Thanks!

Sistēma:
Windows XP Pro (nav pārliecināts, vai SP2 vai SP3)
MOBO: ASUS M4A78T-E ar 2.6GHz CPU un 4gb ram
120GB Maxtor IDE diska, 50gb used/70gb bezmaksas
Old Jūnijs 10, 2009, 04:52
Donors Group

Izmēģiniet booting ar Windows CD un iet uz Recovery Console un sāciet chdsk / r

Mana sistēma: Home Build

Processor (s):
AMD 64 x 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Motherboard:
Asus M2V Rev 1.
RAM Operatīvā atmiņa:
4GB (3.25gb redzams)
Graphics Card (s):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Sound Card:
5,1 Reatek On-Board
Hard Drive (s):
250 gb SATA & 400GB SATA
Optical Drive (s):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Akciju / 550W Silent
Dzesēšana:
Stock
Tīkla / Internets:
10/100 NIC / 20MB Virgin Cable
Monitor (s):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WS
Operating System (s):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.