| Práve aktualizované (Mobo / cpu / ram) mojej matky systém pracoval perfektne celý deň prostredníctvom niekoľkých reboots, potom náhle, že večer sa zastavil zavádzaním celú cestu do Windows. Nie je postupne bol zavádzaním až dokonale a potom vôbec nie. WinXP začne zaťaženie, dostane len okolo WinXP logo w / čierne pozadie úvodnej obrazovky, dosiahne Win logo w / modrom pozadí & posúvanie viacfarebne pokrok bar na dne. Ale akonáhle táto obrazovka načte to zamrzne. Nikdy sa zobrazí žiadna užívateľské mená / heslá, s cieľom pokúsiť sa prihlásiť.
Nemožno spustiť v núdzovom režime, pretože to isté sa deje. Začne zaťaženie okien, vyzerá, že to bude fungovať, ale dostane len minulosti XP logo úvodnej obrazovky a zámkov sa na rovnakom mieste znovu.
V ASR disk som sa - a skúša, keď som sa ho,% $ # & - nebude fungovať, bohužiaľ som si neplatný disk chybu. Mám Win XP na CD, ale nechcem to preinštalovať systém Windows, pretože moja mama má všetky druhy iné programy na tom, pre ktoré už bola inštalácia spustiteľného alebo licenčné kľúče.
Najnovšie inštaláciu a zmeny v systéme sú:
1) inštalácia ASUS Express Gate, ale systém bol zavedený až zvyčajne aspoň dvakrát alebo trikrát po inštalácii.
2) Inštalácia dát plavčík Nástroje v11.2, nový pevný disk pri inštalácii / disk kópiu sw od Western Digital, ktoré sa stalo w / jej nový WD 1TB Zelená riadiť. (I odstránený novú mechaniku & ňu stará zálohovanie dát pohony niekedy po problému začal s cieľom urobiť kópie disku na jeden z mojich systémov, takže teraz len pohon nainštalovaný na nej je jej pôvodné boot disk.) Nebola použitá pre inštalovať utilitu zatiaľ sa začať riadiť kópiu ale zrušený kópie menej ako 1/10th na cestu. Drive kópiu zrušenie a program zavrieť obe zdala byť normálne.
Návrhy niekto? Vďaka!
Systém:
Windows XP Pro (nie ste istí, či SP2 alebo SP3)
Mobo: ASUS M4A78T-E s 2.6GHz cpu a 4GB RAM
120gigabajt Maxtor IDE disk, 50 GB voľného used/70gb |