Лоадинг КСП фреезес сафемоде чак ни усернаме / пуд пробати 2 поља за пријаву Недавно ажурирано (мобо / ЦПУ / РАМ) мајчине система, радио је савршено цео дан кроз вишеструке поново подизање система, онда одједном увече да га престали боотинг сви пут у систему Уиндоус. Не постепено, био боотинг уп савршено и онда нимало. УинКСП почиње оптерећење, добија само прошлости УинКСП лого у / црне позадине упрскати екран, досиже Уин лого у / плавој позадини и Листање шарен напредак бар на дну. Али чим да га фреезес сцреен оптерећења. Никад не приказује корисничка имена / лозинке поља, како би се покушавају пријавити на страницу.
Цаннот боот у безбедном начину рада или, иста ствар догоди. Почиње учитавање прозори, изгледа као да ће то функционисати, али добија само код упрскати екран КСП логотип и браве на истом тренутку поново.
Тхе АСР диску сам направио - а кад сам испитао је,% $ # & - неће радити на жалост, нисам се неважећим диск еррор. ЈА донт имати Уин КСП ЦД, ипак ЈА донт 'оскудица за наново Уиндоуси, јер моја мама има свакаквих других програма на њему, за који је она више не инсталације извршне или лиценца тастера.
Најновија инсталирате / промене у систему су:
1) инсталација Асус Експресс Гате, али систем је боотед уп нормално барем два или три пута након тога инсталирате.
2) Подаци Уградња спасилац Алати в11.2, нови хард диск инсталирате / цопы диск из Уестерн Дигитал су да дође у / њен нови УД 1ТБ Греен погон. (И уклоњене нови погон и њен стари бацкуп података дискови негде након проблема како би се почело радити погон примјерака на једном од мојих система, тако да сада само погон инсталиран на систем јој је њен оригинални боот диск.) Није користио инсталирали услужни програм још није покретање копија возити али отказана је мањи од цопы 1/10тх на начин путем. Копија диска отказ и затворите програм и појавио се нормално.
Предлози ико? Хвала!
Сыстем:
Уиндоус КСП Про (није сигурно да ли СП2 или СП3)
мобо: Асус М4А78Т-Е Процесор са 2.6ГХз и 4ГБ РАМ-а
120гб Макстор ИДЕ диск, 50гб усед/70гб бесплатно |