Yükleniyor XP bile hiçbir kullanıcı safemode donuyor / 2 giriş denemek için alanlar PWD Son güncellenen (mobo / CPU / RAM) annemin sistemi, mükemmel bir gün boyunca birden fazla yeniden doğmuş, sonra birden bu akşam Windows tüm yolu önyükleme durdu çalıştı. Bu yavaş yavaş, mükemmel ve sonra hiç yukarı açılış oldu. WinXP yüklemek için, sadece WinXP logosu W geçmiş / siyah arka plan ekranı alır, başlatılır Win logosu w / mavi arka plan ve altındaki kaydırma Çok Renkli ilerleme çubuğu ulaşır. Ama en kısa sürede bu ekran yükler donuyor. Bu giriş için girişimi için hiçbir zaman bir kullanıcı adı / şifre alanlarını gösterir.
Can Güvenli moduna önyükleme ya, aynı şey olur. Gibi çalışır, ama gidecek pencereler yüklemeye başlar görünüm alır sadece XP logosu ekranı geçmiş ve aynı noktada tekrar kilitlenir.
Ben yapılan ASR disketi - ve test zaman,% $ # & - ne yazık ki işe yaramaz, sadece geçersiz Disk hatası elde yaptım. Ben Win XP CD var, ama annem onu diğer programlar için de artık çalıştırılabilir veya lisans anahtarlarını yüklemek sahip her türlü sahip Windows yeniden yüklemek istemiyorum.
Sisteme yüklemek En son ve değişiklikler ise:
Sistem ANCAK ASUS Express Gate 1) yüklemesi, sonra yüklemek normalde en az iki veya üç kere kadar açılmış oldu.
Veri Lifeguard Tools v11.2, yeni sabit disk yüklemek 2) Kurulum / Western Digital'in W geldi / her yeni WD 1TB Yeşil sürücüden sürücüye kopyalamak SW. Bu benim bir sistem üzerinde sürücü kopyalarını yapmak için (ben yeni sürücü ve onun eski yedek veri sürücüleri kaldırıldı bazen sonra sorun, bu yüzden artık sadece sürücü onu sistemi yüklü başladı onun orijinal önyükleme sürücüsüdür.) Kullanılan hadn't yüklemek faydalı henüz bir sürücü kopyasını başlangıç ama daha az yol 1/10th daha yoluyla kopya iptal etti. Sürücü kopya iptali ve program kapatmak gerek, normal olduğu ortaya çıktı.
Öneriler anyone? Teşekkürler!
Sistemi:
Windows XP Pro (emin değilim olup SP2 veya SP3)
mobo: ASUS M4A78T-2.6GHz işlemci ve 4GB RAM E
120gb Maxtor IDE disk, 50gb used/70gb ücretsiz |