Завантаження XP SafeMode замерзає навіть немає імені користувача / PWD полях, щоб спробувати 2 Логін Останнє оновлення (плат / CPU / RAM) система моєї матері, чудово працювала весь день через декілька перезавантажень, потім раптом той вечір він зупинив завантаження всі шляхи в Windows. Чи не поступово, було черевиків вгору прекрасно і то не на всіх. WinXP починає завантажуватися, отримує тільки минуле W WinXP логотипу / заставки чорний фон, досягає W Win логотипу / синьому тлі & прокручування багатобарвний індикатор прогресу на дно. Але як тільки цей екран навантаженнях вона замерзає. Ніколи не відображає всі імена користувачів і паролі областях, з тим щоб спробувати Логін.
Не може завантажитися в безпечному режимі, або, те ж саме відбувається. Починається завантаження Windows, виглядає він буде працювати, але отримує тільки останній сплеск XP Logo екран і блокує на тій же точці знову.
Диск ASR я зробив - і випробуванню, коли я зробив це,% $ # & - працювати не буде, на жаль, я просто отримати недійсні помилку диска. У мене є Win XP, але я не хочу, щоб перевстановити Windows, тому що моя мама має всі види інших програм на ньому, для яких у неї більше немає установки виконуваних файлів або ліцензійні ключі.
Останні установки / зміни в системі були:
1) Установка ASUS Express Gate, але система була завантаження машини звичайно, принаймні, два або три рази, що після установки.
2) установка Data Lifeguard Tools v11.2, новий жорсткий диск установки / Drive Copy С від Western Digital, що прийшла без свого нового WD 1TB зелений диск. (Я видалив нового диска & свої старі резервні копії даних дисках через деякий час після початку проблемою для того, щоб робити копії дисків на одному з моїх системах, так що тепер тільки диски встановлені на її системи є її оригінальної завантажувального диска.) Не використовував Встановити утиліту ще, не почати кампанію копію, але скасували копії менш 1/10th шляху до кінця. Скасування копії дисків і програма закрити обидва виявилися нормальними.
Пропозиції Anyone? Спасибо!
Система:
Windows XP Pro (не впевнений у тому SP2 або SP3)
плат: ASUS M4A78T-E з процесором 2,6 ГГц і 4 ГБ оперативної пам'яті
Дисків Maxtor 120GB IDE, 50 Гбайт вільного used/70gb |