менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Операційні системи Windows

Register

Завантаження XP SafeMode замерзає навіть немає імені користувача / PWD полях, щоб спробувати 2 Логін

Reply

Різьба Інструменти
Old 10 червня 2009, 04:12
Нові члени групи

Default Завантаження XP SafeMode замерзає навіть немає імені користувача / PWD полях, щоб спробувати 2 Логін

Останнє оновлення (плат / CPU / RAM) система моєї матері, чудово працювала весь день через декілька перезавантажень, потім раптом той вечір він зупинив завантаження всі шляхи в Windows. Чи не поступово, було черевиків вгору прекрасно і то не на всіх. WinXP починає завантажуватися, отримує тільки минуле W WinXP логотипу / заставки чорний фон, досягає W Win логотипу / синьому тлі & прокручування багатобарвний індикатор прогресу на дно. Але як тільки цей екран навантаженнях вона замерзає. Ніколи не відображає всі імена користувачів і паролі областях, з тим щоб спробувати Логін.

Не може завантажитися в безпечному режимі, або, те ж саме відбувається. Починається завантаження Windows, виглядає він буде працювати, але отримує тільки останній сплеск XP Logo екран і блокує на тій же точці знову.

Диск ASR я зробив - і випробуванню, коли я зробив це,% $ # & - працювати не буде, на жаль, я просто отримати недійсні помилку диска. У мене є Win XP, але я не хочу, щоб перевстановити Windows, тому що моя мама має всі види інших програм на ньому, для яких у неї більше немає установки виконуваних файлів або ліцензійні ключі.

Останні установки / зміни в системі були:
1) Установка ASUS Express Gate, але система була завантаження машини звичайно, принаймні, два або три рази, що після установки.
2) установка Data Lifeguard Tools v11.2, новий жорсткий диск установки / Drive Copy С від Western Digital, що прийшла без свого нового WD 1TB зелений диск. (Я видалив нового диска & свої старі резервні копії даних дисках через деякий час після початку проблемою для того, щоб робити копії дисків на одному з моїх системах, так що тепер тільки диски встановлені на її системи є її оригінальної завантажувального диска.) Не використовував Встановити утиліту ще, не почати кампанію копію, але скасували копії менш 1/10th шляху до кінця. Скасування копії дисків і програма закрити обидва виявилися нормальними.

Пропозиції Anyone? Спасибо!

Система:
Windows XP Pro (не впевнений у тому SP2 або SP3)
плат: ASUS M4A78T-E з процесором 2,6 ГГц і 4 ГБ оперативної пам'яті
Дисків Maxtor 120GB IDE, 50 Гбайт вільного used/70gb
Old 10 червня 2009, 04:52
Донор групи

Default Завантаження XP SafeMode замерзає навіть немає імені користувача / PWD полях, щоб спробувати 2 Логін

Спробувати завантажитися з компакт-диска Windows і перейдіть в консоль відновлення і спробуйте chdsk / R

Моя система: Головна Build

Процесор (и):
AMD 64 X 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Материнська плата:
Asus m2v Rev 1.
ОЗУ:
4gb (3.25gb видно)
Графічна карта (и):
NVIDIA GeForce 7300 ОВ
Звукова карта:
5.1 Reatek бортовий
Жорсткий диск (и):
250 GB SATA І 400gb SATA
Оптичний привід (и):
Pioneer 110 х 2
Діло / PSU:
Фондові / 550w немого
Охолодження:
Фондовий
Мережі / Інтернет:
10/100 Nic / 20Мб Віргінські кабелю
Монітор (и):
Fujitsu Siemens 22 "TFT БУЛО
Операційна система (и):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Іноді мій комп'ютер зависає, поки вона навантаження до ранку. andrewanimation General Software чат 2 26 листопада 2009 15:14
Ubuntu завантажує Логін але екран не завантажується medman007 Linux & альтернативних ОС 0 6 червня 2009 19:12
Ноутбук замерзає і просимо Логін Пароль akhlaq768 Операційні системи Windows 5 3 листопада 2007 19:16
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.