![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Когато заредите моя лаптоп и се оказва с прозорец парола screen.It ми казва, че е заключена, така не може да да въведете паролата си. Как мога да получа около него. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Изглед истински ли е? Знаете го активирате в определения срок?
| |||
| |||
| Да каза, че трябва на сложите парола на така че никой друг не може да го използвате. |
|
| |||
| |||
| Ти не си е ясно, че е заключена или просто сте забравили потребител парола? |
|
| |||
| |||
| Спомних си паролата, но то продължава да ме казвам, че съм заключена. |
|
| |||
| |||
| Натиснете клавиша "? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Опита ли се започне в безопасен режим, след това навлиза в потребителските акаунти и да го промените от там? Аз съм, че не съм запознат с Vista все още, но това е начинът, щях да го направи в XP
www.Trade4Free.ie Истинската опасност е, че компютрите ще започнат да мислят като мъже, но че мъжете ще започнат да мислят като компютри. Когато няма възможност, не може да има избор! ![]() Моята система: Някои други любовник!
|
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Външен USB твърд диск Затворени | platti | Дискове & сменяемите носители | 8 | 1 май 2009 12:48 |
| Разрешения за нулиране - система е недостижима | mctaguma | Windows операционни системи | 2 | 11 Дек 2008 11:38 |
| XP за управление на паметта заключени в подразбиране | Mike0001 | Windows операционни системи | 17 | 22 Jan 2008 03:47 |
| Забравена Admin парола за Windows .. Затворени навън! | pcbutter | Windows операционни системи | 6 | 21 Jan 2008 11:18 |
| Im Затворени Вън! | Пол В Лондон | Windows операционни системи | 9 | 17 Авг 2007 06:00 |
| Нишка Инструменти | |
| |