![]() |
|
| |||
| |||
| Όταν φορτίο μέχρι lap-top μου και αυτό έρχεται με την screen.It κωδικό πρόσβασης παράθυρα μου λέει ότι είναι κλειδωμένο ώστε να μην μπορεί να πάρει για να πληκτρολογήσετε τον κωδικό μου. Πώς μπορώ να πάρω γύρω από αυτό. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vista είναι η πραγματική; Μήπως μπορείτε να ενεργοποιήσετε στην απαιτούμενη προθεσμία;
| |||
| |||
| Ναι θα πρέπει να του είπε ότι θα θέσει έναν κωδικό πρόσβασης για το κανένας άλλος δεν θα μπορούσε να το χρησιμοποιήσει. |
|
| |||
| |||
| Δεν είστε είναι σαφής, είναι κλειδωμένο ή έχετε ξεχάσει τον κωδικό πρόσβασης μόλις χρήστη; |
|
| |||
| |||
| Θυμήθηκα τον κωδικό πρόσβασης, αλλά διατηρεί λέω εγώ είμαι κλειδωμένος. |
|
| |||
| |||
| Πατώντας το πλήκτρο επιστροφής; |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Δοκιμάσατε εκκίνησης σε ασφαλή λειτουργία, τότε θα σε λογαριασμού χρήστη και την μετατροπή του από εκεί; Είμαι ότι δεν είμαι εξοικειωμένος με Vista ακόμα αλλά αυτό είναι πώς θα είχα κάνει σε XP
www.Trade4Free.ie Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() Το σύστημά μου: Ορισμένες άλλες εραστής!
|
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Εξωτερικό USB Hard Drive Locked | platti | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 8 | 1η Μαΐου 2009 12:48 |
| Permissions ηδενίσετε - σύστημα κλείδωσε έξω | mctaguma | Λειτουργικά συστήματα Windows | 2 | 11 Δεκ. 2008 11:38 |
| XP διαχείριση μνήμης κλειδωμένα στο προεπιλεγμένο | Mike0001 | Λειτουργικά συστήματα Windows | 17 | 22 Ιαν 2008 03:47 |
| Admin Ξεχάσατε τον κωδικό πρόσβασης για τα Windows .. Κλείδωσε έξω! | pcbutter | Λειτουργικά συστήματα Windows | 6 | 21 Ιαν 2008 11:18 |
| Im Locked Out! | Paul Στο Λονδίνο | Λειτουργικά συστήματα Windows | 9 | 17 Αυγ 2007 06:00 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |