![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Kad sam natrpati moj laptop i Internet dogoditi se gore sa Windows lozinka screen.It mi govori da je zaključan tako da ne mogu doći do tipa na moj lozinka. Kako mogu dobiti oko nje. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Je li Vista pravi? Jeste li ga aktivirati na potreban vremenski rok?
| |||
| |||
| Da trebao sam staviti rekao je lozinka na taj način nitko drugi nije mogao iskoristiti. |
|
| |||
| |||
| You're nije jasno, je li zaključano ili ste jednostavno zaboravili korisničko lozinku? |
|
| |||
| |||
| Sjetila sam lozinku, ali ga drži mi govori sam zaključana. |
|
| |||
| |||
| Hit vratiti ključ? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jeste li pokušati pokrenuti u sigurnom načinu rada, a zatim ide u korisničkih računa i mijenjanje od tamo? Ja sam ne koji sam upoznat sa Vidik još ali to je kako bih ga učinio u XP
www.Trade4Free.ie Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() My System: Nekih drugih ljubavnika!
|
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| External Hard Drive USB Locked | platti | Drives & Izmjenjivi mediji | 8 | 1. svibanj 2009 12:48 |
| Dopuštenja reset - sustav zaključan vanjska | mctaguma | Windows Operating Systems | 2 | 11. prosinac 2008 11:38 |
| XP memorije upravljanje zaključan na zadanu | Mike0001 | Windows Operating Systems | 17 | 22 siječanj 2008 03:47 |
| Admin Zaboravljena lozinka za Windowse .. Locked out! | pcbutter | Windows Operating Systems | 6 | 21 siječanj 2008 11:18 |
| Im Locked Out! | Pavla u Londonu | Windows Operating Systems | 9 | 17. kolovoz 2007 06:00 |
| Thread Tools | |
| |