![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Keď som naložiť má laptop a príde až s oknami heslo screen.It mi hovorí, že to zamknuté, takže sa nemôže dostať k typu svoje heslo. Ako sa dostanem okolo neho. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vista je pravý? Páčilo sa vám ju aktivovať v požadovanej lehote?
| |||
| |||
| Áno, mal som si povedal o heslo, aby nikto iný nemohol používať. |
|
| |||
| |||
| Ste nie je jasné, je zamknutý, alebo ste len zabudli užívateľské heslo? |
|
| |||
| |||
| Spomenul som si na heslo, ale to pořád říkal mi, že som zamknutý. |
|
| |||
| |||
| Hit vrátiť kľúč? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Did you try spustenie v núdzovom režime, potom ísť do užívateľského účtu a meniace sa odtiaľ? Ja nie som oboznámený, že s Windows Vista, ale zatiaľ to je, ako by som to urobil v XP
www.Trade4Free.ie Skutočné riziko nie je v tom, že počítače začnú premýšľať ako muži, ale muži začnú premýšľať ako počítačov. Ak neexistuje žiadna možnosť, nemožno voľba! ![]() Môj systém: Niektoré ďalšie milenku!
|
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Externí USB pevný disk Strážené | platt | Drives & Removable Media | 8 | 1. máj 2009 12:48 |
| Privilégiá reset - Systém uzamknutý | mctaguma | Operačné systémy Windows | 2 | 11. december 2008 11:38 |
| XP správa pamäte zamčené na predvolené | Mike0001 | Operačné systémy Windows | 17 | 22. januára 2008 03:47 |
| Zabudli ste heslo správcu pre Windows .. Strážené ven! | pcbutter | Operačné systémy Windows | 6 | 21 januára 2008 11:18 |
| Im Strážené Out! | Paul v Londýne | Operačné systémy Windows | 9 | 17. august 2007 06:00 |
| Thread Tools | |
| |