по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен софтуер > Windows операционни системи

Register

Основни ОС не се разпознава след инсталиране Средно OS на друг твърд диск.

Reply

Нишка Инструменти
Old 17 април 2009 г., 02:53
Член Група

Default Основни ОС не се разпознава след инсталиране Средно OS на друг твърд диск.

Аз в момента имам две твърди дискове в компютъра ми, един ми е основната ОС (Vista 32-битова), а другият се използва за обикновен роб шофиране. Реших да инсталирате Vista 64-битова на втори твърд диск, това отиде безупречно. Все пак, не мога сега единствено зареждане на Vista 64-битов, и моята основна ОС сякаш са изчезнали.

Опитах се променя обувка ред в BIOS, като се използва F8, за да изберете директно на твърдия диск, съдържащ моята основна Vista (32-битова един), но го пази за зареждане на 64-битов един. Когато отстраните втори твърд диск, която използва за да бъде роб диск (като по този начин принуждават моя компютър към обувка в 1-ви твърд диск), получавам следното съобщение: "Рестартирайте и изберете правилното Обувка устройство или Вмъкни Обувка Media в избрани Обувка устройство и Натиснете клавиш ".

Какво на Земята се случва? Бих искал да могат лесно да превключвате между двата OS'es.

Благодаря предварително,

~ Tmocky.
Old 17 април 2009 г., 07:07
Администратор Група

Default Основни ОС не се разпознава след инсталиране Средно OS на друг твърд диск.

Цитат:
Първоначално Публикувано от tmockingbird View Post
Когато отстраните втори твърд диск, която използва за да бъде роб диск (като по този начин принуждават моя компютър към обувка в 1-ви твърд диск), получавам следното съобщение: "Рестартирайте и изберете правилното Обувка устройство или Вмъкни Обувка Media в избрани Обувка устройство и Натиснете клавиш ".
Има проблем с 32Bit OS, затова той няма да обувка за това е самостоятелно или с други шофиране приложен.

Бих зареждане на 64bit шофиране, с 32bit шофиране като роб (уверете се, че той показва в BIOS), тогава в Windiows провери 32bit шофиране все още има инсталира върху нея.

Звучи като вас би могъл да го изтри.

Моята система: Hybr! Г

Процесор (и):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Дънната платка:
HP nForce 560
RAM памет:
2GB DDR2 PC2-5300
Графична карта (и):
NVidia 7150M борда Интегриран
Звукова карта:
5,1 борда Интегриран
Hard Drive (и):
250GB 5400RPM SATA300
Оптично устройство (а):
18x CD / DVDRW DL-АТА
Дело / PSU:
Фондова HP
Охлаждане:
Фондова HP
Мрежа / Интернет:
10/100 Ник / 10 MB Вирджински Кабел
Монитор (и):
17 "WXGA + HD BrightView Широкоекранен
Операционна система (и):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 17 април 2009 г., 09:22
Член Група

Yeahh Проверих и първичната твърд диск, съдържащ 32-битова Vista все още има всичко по него. Аз съм положителен, че единственото нещо, което изтри е втори твърд диск, аз специално направени, че да не пипай моя основна OS. = (

Ще бъде полезно да се използва някакъв инструмент, за да опитате и ремонт каквото е на твърдия диск? Аз съм да отида изпробвате някои от моите CD-та и да видим какво ще стане. =)

Благодаря за отговора, Hybr! Г. = D
Old 17 април 2009 г., 09:27
Администратор Група

Добре, така поставени само 32bit (без зареждане) шофиране инча

Стартиране на ОС CD и извършване на ремонт.
Old 18 април 2009 г., 02:58
Член Група

Ааа, ремонт от моя OS CD директно качват на зареждане проблем и фиксирани в секунда. Ако сте опитали, че преди да публикувате zhaha ми лошо. Сега всеки път, когато обувка горе ли опцията за които задвижването на обувка, Уау.

Благодаря за върха. = D
Old 18 април 2009 г., 03:13
Администратор Група

Добри неща, радвам, това е фиксиран.
Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
Помощ С Струговане Slave Hard Drive до главния Hard Drive Cogglesz Дискове & сменяемите носители 1 30 Март 2009 09:28
Помощ за инсталиране на нов твърд диск Broncofans Общи Софтуер Чат 2 22 ноември 2008 14:51
Инсталиране на допълнителен твърд диск CD / DVD горелка mpenney Дискове & сменяемите носители 6 21-ви септември 2008 07:14
Средно Drive навик работа, но работи, когато капитанът шофиране ashaiba Дискове & сменяемите носители 16 18 май 2008 г. 21:12
Инсталиране на SATA твърд диск eparkes8 Дискове & сменяемите носители 4 8 януари 2008 00:13
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc