![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Аз в момента имам две твърди дискове в компютъра ми, един ми е основната ОС (Vista 32-битова), а другият се използва за обикновен роб шофиране. Реших да инсталирате Vista 64-битова на втори твърд диск, това отиде безупречно. Все пак, не мога сега единствено зареждане на Vista 64-битов, и моята основна ОС сякаш са изчезнали. Опитах се променя обувка ред в BIOS, като се използва F8, за да изберете директно на твърдия диск, съдържащ моята основна Vista (32-битова един), но го пази за зареждане на 64-битов един. Когато отстраните втори твърд диск, която използва за да бъде роб диск (като по този начин принуждават моя компютър към обувка в 1-ви твърд диск), получавам следното съобщение: "Рестартирайте и изберете правилното Обувка устройство или Вмъкни Обувка Media в избрани Обувка устройство и Натиснете клавиш ". Какво на Земята се случва? Бих искал да могат лесно да превключвате между двата OS'es. Благодаря предварително, ~ Tmocky. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Цитат:
Бих зареждане на 64bit шофиране, с 32bit шофиране като роб (уверете се, че той показва в BIOS), тогава в Windiows провери 32bit шофиране все още има инсталира върху нея. Звучи като вас би могъл да го изтри. Моята система: Hybr! Г
|
|
| |||
| |||
| Yeahh Проверих и първичната твърд диск, съдържащ 32-битова Vista все още има всичко по него. Аз съм положителен, че единственото нещо, което изтри е втори твърд диск, аз специално направени, че да не пипай моя основна OS. = ( Ще бъде полезно да се използва някакъв инструмент, за да опитате и ремонт каквото е на твърдия диск? Аз съм да отида изпробвате някои от моите CD-та и да видим какво ще стане. =) Благодаря за отговора, Hybr! Г. = D |
|
| |||
| |||
| Добре, така поставени само 32bit (без зареждане) шофиране инча Стартиране на ОС CD и извършване на ремонт. |
|
| |||
| |||
| Ааа, ремонт от моя OS CD директно качват на зареждане проблем и фиксирани в секунда. Ако сте опитали, че преди да публикувате zhaha ми лошо. Сега всеки път, когато обувка горе ли опцията за които задвижването на обувка, Уау. Благодаря за върха. = D |
|
| |||
| |||
| Добри неща, радвам, това е фиксиран. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Помощ С Струговане Slave Hard Drive до главния Hard Drive | Cogglesz | Дискове & сменяемите носители | 1 | 30 Март 2009 09:28 |
| Помощ за инсталиране на нов твърд диск | Broncofans | Общи Софтуер Чат | 2 | 22 ноември 2008 14:51 |
| Инсталиране на допълнителен твърд диск CD / DVD горелка | mpenney | Дискове & сменяемите носители | 6 | 21-ви септември 2008 07:14 |
| Средно Drive навик работа, но работи, когато капитанът шофиране | ashaiba | Дискове & сменяемите носители | 16 | 18 май 2008 г. 21:12 |
| Инсталиране на SATA твърд диск | eparkes8 | Дискове & сменяемите носители | 4 | 8 януари 2008 00:13 |
| Нишка Инструменти | |
| |