menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Operační systémy Windows

Register

Hlavní OS nezná Po instalaci Vedlejší OS na jiný pevný disk.

Reply

Thread Nástroje
Old 17. dubna 2009, 02:53
Člen Skupina

Default Hlavní OS nezná Po instalaci Vedlejší OS na jiný pevný disk.

I v současné době mají dva pevné disky v mém počítači, je můj hlavní operační systém (Vista 32-bit) a na druhé straně byl jednoduchý slave disk. Rozhodl jsem se nainstalovat Vista 64-bit na druhý pevný disk, to šlo bezchybně. Nicméně, já si nyní mohou pouze zavedení Vista 64-bit a můj hlavní operační systém, zdá se, že to zmizelo.

Snažil jsem se měnící zaváděcí pořadí v BIOSu, pomocí klávesy F8 vyberte přímo na pevný disk obsahující mé hlavní Vista (32-bit jeden), ale pořád na zavedení 64-bit jedna. Když jsem odstranit druhý pevný disk, který používá jako slave disk (tedy nutí počítač k zavedení 1. pevný disk), objeví se následující zpráva: "Restart a Výběr správného Zaváděcí přístroje nebo Vložit Zavádecí Media ve vybraných Zavádecí zařízení a stiskněte klávesu ".

Co na zemi děje? To bych opravdu rád, aby bylo možné snadno přepínat mezi dvěma OS'es.

Thanks in advance,

~ Tmocky.
Old 17. dubna 2009, 07:07
Administrátor Skupina

Citace:
Původně Poslal tmockingbird View Post
Když jsem odstranit druhý pevný disk, který používá jako slave disk (tedy nutí počítač k zavedení 1. pevný disk), objeví se následující zpráva: "Restart a Výběr správného Zaváděcí přístroje nebo Vložit Zavádecí Media ve vybraných Zavádecí zařízení a stiskněte klávesu ".
Je zde problém s 32Bit OS, to je důvod, proč to nebude boot na ní vlastní, nebo s jinými disk připojen.

Já bych boot z 64Bit disk, s 32bit mechaniku jako slave (ujistěte se, že zobrazuje přímo v BIOSu), pak v Windiows zkontrolovat 32bit řídit stále má instalovat na to.

Zní to, jako byste mohli mít otřel ho.

Můj systém: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Základní deska:
HP nForce 560
Paměť RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafické karty (s):
Nvidia 7150M Palubní integrované
Zvuková karta:
5.1 Palubní integrované
Pevný disk (y):
250gigabajt 5400ot./min SATA300
Optická mechanika (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Sklad HP
Chlazení:
Sklad HP
Síť / Internet:
10/100 Nic / 10MB Panny Cable
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView širokoúhlý
Operační systém (y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 17. dubna 2009, 09:22
Člen Skupina

Yeahh jsem a primární pevný disk obsahující 32-bit Vista má stále k dispozici vše, co na tom. Jsem pozitivní, že jediná věc, co jsem se otřel o druhý pevný disk, konkrétně jsem se ujistit, abyste se nedotkli můj hlavní OS. = (

Bylo by účelné použít nějaký nástroj, že se pokusí opravit, co je na disku? Já jsem chtěl jít vyzkoušet některé z mých CD a zjistili, co se bude dít. =)

Díky za odpověď, Hybr! D. = D
Old 17. dubna 2009, 09:27
Administrátor Skupina

Ok, tak dát jen 32bit (non zavádením) řídit palců

Boot z OS CD a provést opravu.
Old 18. dubna 2009, 02:58
Člen Skupina

Ahh, oprava z mé OS CD přímo vyzvednout na zavádením problém a je stanovena v sekundách. By si vyzkoušeli, že před odesláním zhaha, moje špatná. Nyní pokaždé, když jsem se spustit dostanu možnost, která disk boot, yay.

Díky za tip. = D
Old 18. dubna 2009, 03:13
Administrátor Skupina

Dobré jídlo, rád je to opravit.
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Pomoc s Soustružení Slave Pevný disk na hlavní pevný disk Cogglesz Drives & Removable Media 1 30. března 2009 09:28
Nápověda instalace nového pevného disku Broncofans Obecné Software Chat 2 22. listopad 2008 14:51
Instalace extra pevného disku CD / DVD vypalovačku mpenney Drives & Removable Media 6 21. Září 2008 07:14
Sekundární Drive zvyklý pracovat, ale práce, kdy jeho velitel mechaniky ashaiba Drives & Removable Media 16 18. května 2008 21:12
Instalace SATA disk eparkes8 Drives & Removable Media 4 8. leden 2008 00:13
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.