![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| I v současné době mají dva pevné disky v mém počítači, je můj hlavní operační systém (Vista 32-bit) a na druhé straně byl jednoduchý slave disk. Rozhodl jsem se nainstalovat Vista 64-bit na druhý pevný disk, to šlo bezchybně. Nicméně, já si nyní mohou pouze zavedení Vista 64-bit a můj hlavní operační systém, zdá se, že to zmizelo. Snažil jsem se měnící zaváděcí pořadí v BIOSu, pomocí klávesy F8 vyberte přímo na pevný disk obsahující mé hlavní Vista (32-bit jeden), ale pořád na zavedení 64-bit jedna. Když jsem odstranit druhý pevný disk, který používá jako slave disk (tedy nutí počítač k zavedení 1. pevný disk), objeví se následující zpráva: "Restart a Výběr správného Zaváděcí přístroje nebo Vložit Zavádecí Media ve vybraných Zavádecí zařízení a stiskněte klávesu ". Co na zemi děje? To bych opravdu rád, aby bylo možné snadno přepínat mezi dvěma OS'es. Thanks in advance, ~ Tmocky. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citace:
Já bych boot z 64Bit disk, s 32bit mechaniku jako slave (ujistěte se, že zobrazuje přímo v BIOSu), pak v Windiows zkontrolovat 32bit řídit stále má instalovat na to. Zní to, jako byste mohli mít otřel ho. Můj systém: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Yeahh jsem a primární pevný disk obsahující 32-bit Vista má stále k dispozici vše, co na tom. Jsem pozitivní, že jediná věc, co jsem se otřel o druhý pevný disk, konkrétně jsem se ujistit, abyste se nedotkli můj hlavní OS. = ( Bylo by účelné použít nějaký nástroj, že se pokusí opravit, co je na disku? Já jsem chtěl jít vyzkoušet některé z mých CD a zjistili, co se bude dít. =) Díky za odpověď, Hybr! D. = D |
|
| |||
| |||
| Ok, tak dát jen 32bit (non zavádením) řídit palců Boot z OS CD a provést opravu. |
|
| |||
| |||
| Ahh, oprava z mé OS CD přímo vyzvednout na zavádením problém a je stanovena v sekundách. By si vyzkoušeli, že před odesláním zhaha, moje špatná. Nyní pokaždé, když jsem se spustit dostanu možnost, která disk boot, yay. Díky za tip. = D |
|
| |||
| |||
| Dobré jídlo, rád je to opravit. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Pomoc s Soustružení Slave Pevný disk na hlavní pevný disk | Cogglesz | Drives & Removable Media | 1 | 30. března 2009 09:28 |
| Nápověda instalace nového pevného disku | Broncofans | Obecné Software Chat | 2 | 22. listopad 2008 14:51 |
| Instalace extra pevného disku CD / DVD vypalovačku | mpenney | Drives & Removable Media | 6 | 21. Září 2008 07:14 |
| Sekundární Drive zvyklý pracovat, ale práce, kdy jeho velitel mechaniky | ashaiba | Drives & Removable Media | 16 | 18. května 2008 21:12 |
| Instalace SATA disk | eparkes8 | Drives & Removable Media | 4 | 8. leden 2008 00:13 |
| Thread Nástroje | |
| |