![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| I στιγμή έχουμε δύο σκληρούς δίσκους στον υπολογιστή μου, μου έχει μία κύρια OS (Vista 32-bit) και η άλλη που χρησιμοποιούνται να είναι μια απλή εξαρτημένη μονάδα δίσκου. Αποφάσισα να εγκαταστήσετε τα Vista 64-bit για το δεύτερο σκληρό δίσκο, αυτό πήγε άψογα. Ωστόσο, μπορώ τώρα μόνο η εκκίνηση σε Vista 64-bit, και τις βασικές μου OS φαίνεται να έχει εξαφανιστεί. Προσπάθησα εκκίνησης για την αλλαγή στο BIOS, χρησιμοποιώντας το πλήκτρο F8 για να επιλέξετε απευθείας το σκληρό δίσκο που περιέχει τις βασικές μου Vista (32-bit μία), αλλά διατηρεί για την εκκίνηση σε μία 64-bit. Όταν αφαιρέσετε το δεύτερο σκληρό δίσκο που χρησιμοποιείται για να είναι η εξαρτημένη μονάδα δίσκου (αναγκάζοντας έτσι τον υπολογιστή μου για την εκκίνηση του 1ου σε σκληρό δίσκο), θα λάβετε το ακόλουθο μήνυμα: "Reboot και ορθή Επιλογή συσκευής εκκίνησης ή Insert Boot Media σε επιλεγμένες συσκευή εκκίνησης και πιέστε ένα πλήκτρο ". Τι στην ευχή γίνεται εδώ; Είχα πραγματικά ήθελε να είναι σε θέση να στραφούν εύκολα στο μεταξύ των δύο OS'es. Ευχαριστώ εκ των προτέρων, ~ Tmocky. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Απόσπασμα:
Θα ήθελα να εκκίνησης των 64bit οδήγησης, με την 32bit οδήγησης ως δούλος (βεβαιωθείτε ότι δείχνει το BIOS), τότε το Windiows ελέγχει την 32bit οδήγησης εξακολουθεί να έχει μια εγκατάσταση σε αυτό. Ακούγεται σαν εσένα θα μπορούσε να σκουπίζεται αυτό. Το σύστημά μου: Hybr! Δ
|
|
| |||
| |||
| Yeahh έλεγξα και ο πρωταρχικός του σκληρού δίσκου που περιέχει τα Vista 32-bit, εξακολουθεί να έχει τα πάντα σε αυτή. Είμαι θετικό το γεγονός ότι το μόνο που ξεκληρίστηκαν ήταν το δεύτερο σκληρό δίσκο, ειδικά εγώ που δεν φρόντισε να θίξω τις βασικές μου OS. = ( Θα ήταν χρήσιμο να χρησιμοποιήσετε κάποιο εργαλείο για να προσπαθήσουμε και ό, τι είναι για την επισκευή του σκληρού δίσκου; Πάω να δοκιμάσετε μερικά από τα CD μου και να δούμε τι θα γίνει. =) Ευχαριστώ για την απάντηση, Hybr! Δ. = D |
|
| |||
| |||
| Ok, έτσι που μόνο το 32bit (μη εκκίνηση) μονάδα_δίσκου in. Boot OS του CD και να εκτελέσει κάποια επισκευή. |
|
| |||
| |||
| Ahh, την επισκευή από τη δική μου OS CD άμεσα πήραν εκκίνηση το πρόβλημα και θα καθοριστεί σε δευτερόλεπτα. Πρέπει να έχουμε δοκιμάσει ότι πριν από την απόσπαση zhaha, μου κακό. Τώρα, κάθε φορά που κάνω εκκίνηση μέχρι να πάρω την επιλογή που οδηγούν στην εκκίνηση, Yay. Ευχαριστώ για τη συμβουλή. = D |
|
| |||
| |||
| Good stuff, ευτυχής είναι σταθερό. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Βοήθεια Με Όσον Slave Hard Drive στο κύριο Hard Drive | Cogglesz | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 1 | 30 Μαρ 2009 09:28 |
| Βοήθεια για την εγκατάσταση ενός νέου σκληρού δίσκου | Broncofans | Γενικά Λογισμικό Chat | 2 | 22 Νοε 2008 14:51 |
| Εγκατάσταση επιπλέον σκληρό δίσκο CD / DVD burner | mpenney | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 6 | 21η Σεπ 2008 07:14 |
| Δευτεροβάθμια Drive wont δουλειά, αλλά όταν τα έργα πλοίαρχος οδήγησης | ashaiba | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 16 | 18 Μαΐου 2008 21:12 |
| Εγκατάσταση sata σκληρό δίσκο | eparkes8 | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 4 | 8 Ιαν 2008 00:13 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |