manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

Glavna OS Nije priznata nakon instaliranja OS srednjem na drugom disku.

Reply

Thread Tools
Old 17 tra 2009, 02:53
Member Group

Default Glavna OS Nije priznata nakon instaliranja OS srednjem na drugom disku.

Ja trenutno imaju dvije tvrde diskove u računalu, jedan je moj glavni OS (Vista 32-bit), a drugi se jednostavnim robovsku pogon. Odlučio sam instalirati Vista 64-bit na drugom disku, ovo je otišao flawlessly. Međutim, ja sada mogu samo boot u Vista 64-bitni, a moj glavni OS izgleda da su nestali.

JA pokušao čizma mijenja poredak u BIOS-u, koristeći tipku F8 da biste izravno odaberite hard disk koji sadrži moj glavni Vista (32-bit jedan), ali ona drži na booting u 64-bitni jedan. Kad sam ukloniti drugi tvrdi disk koji se koristi za pogon rob (dakle tjeranje moj računalo to čizma u 1. hard disk), dobijem sljedeću poruku: "Reboot i odaberite boot uređaj ispravan ili Insert Boot Media in odabrane boot uređaj i pritisnite bilo koju tipku.

Što je na zemlji događa? Dajte stvarno žele biti u mogućnosti jednostavno prebacivati između dva OS'es.

Thanks in advance,

~ Tmocky.
Old 17 tra 2009, 07:07
Administrator Group

Quote:
Originally Posted by tmockingbird View Post
Kad sam ukloniti drugi tvrdi disk koji se koristi za pogon rob (dakle tjeranje moj računalo to čizma u 1. hard disk), dobijem sljedeću poruku: "Reboot i odaberite boot uređaj ispravan ili Insert Boot Media in odabrane boot uređaj i pritisnite bilo koju tipku.
Postoji problem s 32Bit OS, to je razlog zašto on neće boot na to samostalno ili s drugim pogon priključen.

Ja bih na 64bit boot disk, sa 32bit pogon kao rob (provjerite da ga vidi u BIOS-a) a zatim u Windiows provjeriti 32bit pogon još uvijek ima instalirati na njega.

Zvuči kao da bi mogle imati izbrisala ga.

My System: Hybr! D

Procesor (i):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Matične ploče:
HP nForce 560
RAM memorija:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafička kartica (e):
Nvidia 7150M Onboard Integrirane
Sound Card:
5,1 Onboard Integrirane
Tvrdi disk (i):
250GB 5400RPM SATA300
Optički pogon (e):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stock HP
Hlađenje:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 NIC / 10MB Djevice Cable
Monitor (e):
17 "WXGA + BrightView HD Široki zaslon
Operacijski sustav (e):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 17 tra 2009, 09:22
Member Group

Yeahh JA ček i primarni hard disk koji sadrži 32-bitna Vista još uvijek ima sve na njemu. Ja sam samo da je pozitivna stvar je izbrisala sam drugi hard disk, JA je napravio siguran posebno ne diraj moj glavni OS. = (

Bi li recimo bilo korisno koristiti nekakvu alat pokušati popraviti sve što se nalazi na tvrdom disku? Im 'gonna ići isprobati neke moje CD-a i vidi što se događa. =)

Hvala za odgovor, Hybr! D. = D
Old 17 tra 2009, 09:27
Administrator Group

Ok, pa stavi samo 32bit (non booting) drive in

Boot od CD-a i OS izvršiti popravak.
Old 18 tra 2009, 02:58
Member Group

Ahh, popravak moj OS sa CD-a direktno preuzeti u booting problem i fiksno je u sekundi. Trebali ste pokušali da prije objavljivanja zhaha, moj loš. Sada svaki put kad sam se JA dobiti boot opciju koja za boot disk, yay.

Hvala za jedan dan savjet. = D
Old 18 tra 2009, 03:13
Administrator Group

Dobre stvari, drago mi je fiksna.
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Pomoć s Okretanje Slave na glavni Hard Drive Hard Drive Cogglesz Drives & Izmjenjivi mediji 1 30. ožujak 2009 09:28
Pomoć instalirate novi tvrdi disk Broncofans Općenito Software Chat 2 22. studeni 2008 14:51
Instaliranje dodatnog hard drive CD / DVD burner mpenney Drives & Izmjenjivi mediji 6 21. Ruj 2008 07:14
Srednje Drive običaj raditi, ali kada se radi svojih gospodara pogon ashaiba Drives & Izmjenjivi mediji 16 18. svibnja 2008 21:12
Instaliranje SATA hard disk eparkes8 Drives & Izmjenjivi mediji 4 8. siječanj 2008 00:13
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.