![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ja trenutno imaju dvije tvrde diskove u računalu, jedan je moj glavni OS (Vista 32-bit), a drugi se jednostavnim robovsku pogon. Odlučio sam instalirati Vista 64-bit na drugom disku, ovo je otišao flawlessly. Međutim, ja sada mogu samo boot u Vista 64-bitni, a moj glavni OS izgleda da su nestali. JA pokušao čizma mijenja poredak u BIOS-u, koristeći tipku F8 da biste izravno odaberite hard disk koji sadrži moj glavni Vista (32-bit jedan), ali ona drži na booting u 64-bitni jedan. Kad sam ukloniti drugi tvrdi disk koji se koristi za pogon rob (dakle tjeranje moj računalo to čizma u 1. hard disk), dobijem sljedeću poruku: "Reboot i odaberite boot uređaj ispravan ili Insert Boot Media in odabrane boot uređaj i pritisnite bilo koju tipku. Što je na zemlji događa? Dajte stvarno žele biti u mogućnosti jednostavno prebacivati između dva OS'es. Thanks in advance, ~ Tmocky. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Quote:
Ja bih na 64bit boot disk, sa 32bit pogon kao rob (provjerite da ga vidi u BIOS-a) a zatim u Windiows provjeriti 32bit pogon još uvijek ima instalirati na njega. Zvuči kao da bi mogle imati izbrisala ga. My System: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Yeahh JA ček i primarni hard disk koji sadrži 32-bitna Vista još uvijek ima sve na njemu. Ja sam samo da je pozitivna stvar je izbrisala sam drugi hard disk, JA je napravio siguran posebno ne diraj moj glavni OS. = ( Bi li recimo bilo korisno koristiti nekakvu alat pokušati popraviti sve što se nalazi na tvrdom disku? Im 'gonna ići isprobati neke moje CD-a i vidi što se događa. =) Hvala za odgovor, Hybr! D. = D |
|
| |||
| |||
| Ok, pa stavi samo 32bit (non booting) drive in Boot od CD-a i OS izvršiti popravak. |
|
| |||
| |||
| Ahh, popravak moj OS sa CD-a direktno preuzeti u booting problem i fiksno je u sekundi. Trebali ste pokušali da prije objavljivanja zhaha, moj loš. Sada svaki put kad sam se JA dobiti boot opciju koja za boot disk, yay. Hvala za jedan dan savjet. = D |
|
| |||
| |||
| Dobre stvari, drago mi je fiksna. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Pomoć s Okretanje Slave na glavni Hard Drive Hard Drive | Cogglesz | Drives & Izmjenjivi mediji | 1 | 30. ožujak 2009 09:28 |
| Pomoć instalirate novi tvrdi disk | Broncofans | Općenito Software Chat | 2 | 22. studeni 2008 14:51 |
| Instaliranje dodatnog hard drive CD / DVD burner | mpenney | Drives & Izmjenjivi mediji | 6 | 21. Ruj 2008 07:14 |
| Srednje Drive običaj raditi, ali kada se radi svojih gospodara pogon | ashaiba | Drives & Izmjenjivi mediji | 16 | 18. svibnja 2008 21:12 |
| Instaliranje SATA hard disk | eparkes8 | Drives & Izmjenjivi mediji | 4 | 8. siječanj 2008 00:13 |
| Thread Tools | |
| |