![]() |
|
|||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
|
|
Téma eszközök |
|
|
|||
|
|||
|
Én jelenleg két merevlemezeinek a számítógépet, az egyik az én fő operációs rendszer (Vista 32-bit), és a másik olyan, mint egy egyszerű slave meghajtót. Úgy döntöttem, hogy telepítse a Vista 64-bit a második merevlemez, ez ment hibátlanul. Én azonban már csak a Vista boot 64-bit, és a fő operációs rendszer, úgy tűnik, eltűnt.
Próbáltam boot változó sorrendben BIOS, az F8, hogy közvetlenül válassza a merevlemezt tartalmazó Fő Vista (32-bit egy), de megtartja a indítást a 64-bit egy. Amikor eltávolítani a második merevlemezt, mely a slave meghajtó (így kényszeríti a számítógépet, hogy a boot 1. merevlemezt), I get a következő üzenetet: "Újraindít és Select Boot megfelelő eszköz vagy Insert Boot Media kiválasztott gép és berendezés nyomjuk meg a gombot ". Mi a fene folyik itt? Én nagyon szeretem, hogy képes legyen könnyen válthatunk a két OS'es. Thanks in advance, ~ Tmocky. |
|
|
|||||||||||||
|
|||||||||||||
|
Idézet:
Azt boot a 64bit drive, a 32 bites meghajtót, mint szolga (győződjön meg róla, hogy azt mutatja, a BIOS-ban), majd a Windiows ellenőrzi a meghajtót 32bit még telepítés van. Úgy hangzik, mintha te is törölte azt.
My System: Hybr! D
|
|
|
|||
|
|||
|
Yeahh Megnéztem, és az elsődleges merevlemezt tartalmazó, 32-bites Vista még mindent rajta. Én vagyok a pozitív, hogy az egyetlen dolog, amit megtörölte a második merevlemezt, én kifejezetten ne érjen Fő OS. = (
Hasznos lenne-e használni egyfajta eszköz ahhoz, hogy próbálkozzon és javítás ami a merevlemezen? Megyek kipróbálni egy CD-én és nézd meg mi történik. =) Köszi a válasz Hybr! D. = D |
|
|
|||
|
|||
|
Ok, úgy hogy csak a 32 bites (nem indítás) meghajtó hüvelyk
Az OS Boot CD-t, és végezze el a javítást. |
|
|
|||
|
|||
|
Ahh, a javítás az én OS CD közvetlenül felvette a booting problémát, és rögzíteni, hogy másodpercek alatt. Ha már próbálkozott, hogy a kiküldetés előtt zhaha, az én hibám. Most minden egyes alkalommal, amikor boot up I get a lehetőséget, mely autóval indul, yay.
Kösz a tippet. = D |
|
|
|||
|
|||
|
Jó dolog, örülök, hogy rögzítették.
|