![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | שרשרת כלים |
|
| |||
| |||
| כרגע יש לי שני כוננים קשיחים על המחשב שלי, יש לי את מערכת ההפעלה הראשי (Vista 32-bit) ואת השני היה אמור להיות פשוט עבדים הכונן. החלטתי להתקין את Vista 64 סיביות על הדיסק הקשיח השני, זה הלך היו ללא רבב. עם זאת, אני יכול עכשיו רק לאתחל לתוך Vista 64 סיביות, מערכת ההפעלה העיקרית שלי נראה שיהיה נעלמו. ניסיתי שינוי סדר האתחול ב-BIOS, ישירות באמצעות F8 כדי לבחור את הכונן הקשיח שמכיל את ראשי Vista (32 סיביות אחד), אך הוא שומר על באתחול לתוך 64 סיביות אחד. כאשר אני מסיר את הכונן הקשיח השני אשר היה אמור להיות עבדים את הכונן (ובכך לאלץ את המחשב לבצע אתחול 1 לתוך הכונן הקשיח), אני מקבל את ההודעה הבאה: "הפעלה מחדש ובחר התקן אתחול תקין או הכנס אתחול מדיה נבחרים אתחול המכשיר ו לחצו על מקש כלשהו ". על מה הוא הולך על פני האדמה? הייתי באמת רוצה להיות מסוגל בקלות לעבור בין שני OS'es. תודה מראש, ~ Tmocky. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| ציטוט:
הייתי 64Bit האתחול של כונן, עם כונן 32bit כמו עבדים (לוודא שהיא מציגה ב-BIOS) אז ב Windiows לבדוק את הכונן 32bit עדיין יש להתקין עליו. נשמע כאילו אתה יכול לקבל את זה מנוגב. המערכת שלי: Hybr! ד
|
|
| |||
| |||
| Yeahh בדקתי את הכונן הקשיח הראשי המכיל את 32-bit Vista עדיין יש את הכל על זה. אני חיובי כי הדבר היחיד שאני מנוגב היה השני הכונן הקשיח, אני בטוח שנעשה במיוחד לא לגעת שלי הראשי של מערכת ההפעלה. = ( האם זה יהיה שימושי להשתמש כלשהי של הכלי כדי לנסות לתקן את כל מה על הכונן הקשיח? אני הולכת לנסות כמה דיסקים שלי ולראות מה קורה. =) תודה על התשובה, Hybr! ד = D |
|
| |||
| |||
| בסדר, אז פשוט לשים את 32bit (לא באתחול) הכונן למערכת אתחול של מערכת ההפעלה, תקליטור ולבצע תיקון. |
|
| |||
| |||
| אהה, תיקון מן התקליטור של מערכת ההפעלה שלי ישירות לאסוף את הבעיה ואת באתחול קבוע זה בתוך שניות. האם כבר ניסית את זה לפני פירסום zhaha, טעות שלי. עכשיו אני כל הזמן למעלה האתחול אני מקבל את האפשרות לנהוג בו לאתחול, yay. Thanks for the tip. = D |
|
| |||
| |||
| חומר טוב, שמחה שזה קבוע. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| עזרה עם הפעלת Slave to Main Hard Drive Hard Drive | Cogglesz | כוננים & נשלפת | 1 | 30 מרץ 2009 09:28 |
| עזרה התקנת כונן קשיח חדש | Broncofans | כללי תוכנות צ 'אט | 2 | 22 נובמבר 2008 14:51 |
| התקנת כונן קשיח נוסף CD / DVD מבער | mpenney | כוננים & נשלפת | 6 | 21 ספטמבר 2008 07:14 |
| כונן משני עבודה רגיל, אבל כאשר עובד את יחידת כונן | ashaiba | כוננים & נשלפת | 16 | 18 מאי 2008 21:12 |
| התקנת כונן קשיח SATA | eparkes8 | כוננים & נשלפת | 4 | 8 ינואר 2008 00:13 |
| שרשרת כלים | |
| |