![]() |
|
|||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
|
|
Temos įrankiai |
|
|
|||
|
|||
|
Aš šiuo metu yra du kietieji diskai, mano kompiuteris, vienas buvo mano pagrindinė OS (Vista 32-bit), o kitas bus naudojamas paprastas vergas vairuoti. Aš nusprendžiau įdiegti 64 bitų "Vista dėl antrojo kietojo disko, tai išėjo nepriekaištingai. Tačiau dabar galiu paleisti tik į Vista 64-bit, ir mano pagrindinė OS, atrodo, dingo.
Bandžiau keisti įkrovos tvarką BIOS, naudodami klavišą F8, kad tiesiogiai pasirinkti kietajame diske yra mano pagrindinis Vista (32 bitų vieną), tačiau jis išlaiko dėl paleidimo į 64-bitų vieną. Kai aš pašalinti antrą kietąjį diską, kuri anksčiau buvo slave disko (taip priversdamas savo kompiuterio įkelti į 1. kietajame diske), gaunu tokį pranešimą: "Reboot ir pasirinkti tinkamas įkrovimo prietaisas arba Insert Boot Media pasirinktos įkrovimo prietaisas ir paspauskite klavišą ". Kas žemėje vyksta? Man patinka, kad būtų galima lengvai perjungti tarp dviejų OS'es. Thanks in advance, ~ Tmocky. |
|
|
|||||||||||||
|
|||||||||||||
|
Citata:
Norėčiau atsisiųsti iš 64Bit diską su 32bit vairuoti kaip slave (įsitikinkite, kad jis rodo į BIOS) tada Windiows patikrinti 32bit vairuoti dar įdiekite jį. Panašiai kaip jūs galėtų sunaikinti jį.
Mano sistema: Hybr! D
|
|
|
|||
|
|||
|
Yeahh I patikrinta ir pirminis kietojo disko, kuriame yra 32 bitų "Vista" vis dar turi viską apie jį. Esu įsitikinę, kad vienintelis dalykas man buvo sunaikinti antrojo kietojo disko, aš specialiai pasirūpino neliesti mano pagrindinė OS. = (
Būtų naudinga panaudoti tam tikrą priemonę Rūšiuoti išbandyti ir remontas bet yra kietajame diske? I'm gonna go išbandyti kai mano CD ir žiūrėsime kas atsitiks. =) Ačiū už atsakymą, hybr! D. = D |
|
|
|||
|
|||
|
Gerai, kad teikiami tik 32bit (ne įkėlimas) drive in
Boot su OS CD ir atlikti remontą. |
|
|
|||
|
|||
|
Ahh, mano OS CD remontas tiesiogiai įlaipinami paleidimo problema ir ji nustatoma per kelias sekundes. Jei bandėte, kad prieš išsiunčiant zhaha, mano blogas. Dabar kiekvieną kartą aš paleisti, gaunu galimybę kurios disko boot, yay.
Thanks for the tip. = D |
|
|
|||
|
|||
|
Good stuff, malonu it's fixed.
|