mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

Main OS nav atpazīts pēc instalēšanas Secondary OS uz Different Hard Drive.

Reply

Thread Tools
Old Aprīlis 17, 2009, 02:53
Loceklis

Default Main OS nav atpazīts pēc instalēšanas Secondary OS uz Different Hard Drive.

Man pašlaik ir divi cietie diski manā datorā, vienam ir mana galvenā OS (Vista 32-bitu) un otrs kādreiz vienkāršu vergu disku. Es nolēmu instalēt Vista 64-bit uz otru cieto disku, tas gāja nevainojami. Tomēr, es tagad tikai ielādēs 64 Vista-bit, un mana galvenā OS, šķiet, ir pazudusi.

Es mēģināju mainīt boot secību, BIOS, izmantojot F8 tieši izvēlēties cieto disku, kurā mans galvenais Vista (32-bit vienu), bet tur par booting vērā 64-bit vienu. Kad es noņemt otru cieto disku, kas kādreiz vergu drive (tādējādi piespiežot mana datora ielādēs 1. cietā diska), saņemu sekojošu vēstījumu: "Reboot un izvēlieties atbilstošu sāknēšanas ierīci vai Insert Boot Media cikls Boot ierīci un Nospiediet taustiņu ".

Kas uz zemes notiek? Man tiešām patīk, lai varētu viegli pārslēgties starp diviem OS'es.

Thanks in advance,

~ Tmocky.
Old Aprīlis 17, 2009, 07:07
Administrator Group

Default Main OS nav atpazīts pēc instalēšanas Secondary OS uz Different Hard Drive.

Quote:
Originally Posted by tmockingbird View Post
Kad es noņemt otru cieto disku, kas kādreiz vergu drive (tādējādi piespiežot mana datora ielādēs 1. cietā diska), saņemu sekojošu vēstījumu: "Reboot un izvēlieties atbilstošu sāknēšanas ierīci vai Insert Boot Media cikls Boot ierīci un Nospiediet taustiņu ".
Ir ar 32Bit OS problēma, kādēļ tas nav boot uz to pašu vai kopā ar citu disku pievienots.

Es boot no 64Bit disku ar 32bit disku kā slave (pārliecinieties, vai tas parāda, BIOS) tad Windiows pārbaudiet 32bit vadīt vēl instalēt uz tā.

Līdzīgi kā jūs varētu būt noslaucīja to.

Mana sistēma: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Motherboard:
HP nForce 560
RAM Operatīvā atmiņa:
2GB DDR2 PC2-5300
Graphics Card (s):
Nvidia 7150M Onboard Integrētā
Sound Card:
5,1 Onboard Integrētā
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL ATA
Case / PSU:
Noliktavā HP
Dzesēšana:
Noliktavā HP
Tīkla / Internets:
10/100 NIC / 10MB Virgin Cable
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (s):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old Aprīlis 17, 2009, 09:22
Loceklis

Yeahh es pārbaudīju un primāro cieto disku, kas satur 32-bitu Vista vēl ir viss par to. Es esmu pozitīvi, ka vienīgais, ko es noslaucīja bija otrais cieto disku, es noteikti būtu pārliecināts, nepieskaroties mans galvenais OS. = (

Vai būtu lietderīgi izmantot sava veida instruments, lai mēģinātu remonta kāds ir uz cietā diska? I'm gonna aiziet izmēģināt dažus no maniem CD un redzēt, kas notiek. =)

Paldies par atbildi, Hybr! D. = D
Old Aprīlis 17, 2009, 09:27
Administrator Group

Ok, tā laiž tikai 32bit (nav booting) drive in

Boot no OS CD un veikt remontu.
Old Aprīlis 18, 2009, 02:58
Loceklis

Ahh, remonts no manas OS CD tieši pacēla booting problēma un nosaka to seconds. Vai esat mēģinājuši, ka pirms nosūtīšanas zhaha, my bad. Tagad katru reizi, kad es boot up man iespēju, kas virza uz boot, Yay.

Paldies par tip. = D
Old Aprīlis 18, 2009, 03:13
Administrator Group

Good stuff, priecīgs tas ir fiksēts.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.