![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Man pašlaik ir divi cietie diski manā datorā, vienam ir mana galvenā OS (Vista 32-bitu) un otrs kādreiz vienkāršu vergu disku. Es nolēmu instalēt Vista 64-bit uz otru cieto disku, tas gāja nevainojami. Tomēr, es tagad tikai ielādēs 64 Vista-bit, un mana galvenā OS, šķiet, ir pazudusi. Es mēģināju mainīt boot secību, BIOS, izmantojot F8 tieši izvēlēties cieto disku, kurā mans galvenais Vista (32-bit vienu), bet tur par booting vērā 64-bit vienu. Kad es noņemt otru cieto disku, kas kādreiz vergu drive (tādējādi piespiežot mana datora ielādēs 1. cietā diska), saņemu sekojošu vēstījumu: "Reboot un izvēlieties atbilstošu sāknēšanas ierīci vai Insert Boot Media cikls Boot ierīci un Nospiediet taustiņu ". Kas uz zemes notiek? Man tiešām patīk, lai varētu viegli pārslēgties starp diviem OS'es. Thanks in advance, ~ Tmocky. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Quote:
Es boot no 64Bit disku ar 32bit disku kā slave (pārliecinieties, vai tas parāda, BIOS) tad Windiows pārbaudiet 32bit vadīt vēl instalēt uz tā. Līdzīgi kā jūs varētu būt noslaucīja to. Mana sistēma: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Yeahh es pārbaudīju un primāro cieto disku, kas satur 32-bitu Vista vēl ir viss par to. Es esmu pozitīvi, ka vienīgais, ko es noslaucīja bija otrais cieto disku, es noteikti būtu pārliecināts, nepieskaroties mans galvenais OS. = ( Vai būtu lietderīgi izmantot sava veida instruments, lai mēģinātu remonta kāds ir uz cietā diska? I'm gonna aiziet izmēģināt dažus no maniem CD un redzēt, kas notiek. =) Paldies par atbildi, Hybr! D. = D |
|
| |||
| |||
| Ok, tā laiž tikai 32bit (nav booting) drive in Boot no OS CD un veikt remontu. |
|
| |||
| |||
| Ahh, remonts no manas OS CD tieši pacēla booting problēma un nosaka to seconds. Vai esat mēģinājuši, ka pirms nosūtīšanas zhaha, my bad. Tagad katru reizi, kad es boot up man iespēju, kas virza uz boot, Yay. Paldies par tip. = D |
|
| |||
| |||
| Good stuff, priecīgs tas ir fiksēts. |