![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| I Obecnie posiadamy dwa dyski twarde w moim komputerze, jeden mój główny OS (Vista 32-bit), a drugi był prosty dysku slave. Postanowiłem zainstalować Vista 64-bit na drugi dysk twardy, ten wyszedł bezbłędnie. Jednak mogę się jedynie do rozruchu Vista 64-bit, a moim głównym OS Wydaje się, że zniknął. Próbowałem zmianę kolejności uruchamiania w BIOS-ie, za pomocą klawisza F8, aby bezpośrednio wybrać dysk twardy zawierający mój główny Vista (32-bitowe jeden), ale utrzymuje na uruchamianie w 64-bitowych jeden. Kiedy mogę usunąć drugi dysk twardy, który stosowany jest dysk slave (zmuszając mojego komputera, aby uruchomić na 1 twardy dysk), pojawia się następujący komunikat: "Reboot i wybrać odpowiednie urządzenie rozruchowe lub Insert Boot Media w wybranych Rozruch urządzenia i naciśnij dowolny klawisz ". Co na ziemi się dzieje? I'd really like, aby móc w prosty sposób przełączać się między dwoma OS'es. Thanks in advance, ~ Tmocky. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Cytat:
Chciałbym uruchomić na 64-bitową dysku z 32bit dysk jako Slave (upewnij się, że to pokazuje, w BIOS-ie), a następnie w Windiows sprawdzić 32bit dysk nadal ma na nim zainstalować. Brzmi jak możesz mieć je otarła. My System: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Yeahh I sprawdzone i główny dysk twardy zawierający 32-bitowa Vista nadal ma wszystko na jej temat. I'm pozytywne, że jedyną rzeczą, otarła był drugi dysk twardy, i wykonany specjalnie na pewno nie dotykać moich głównych OS. = ( Czy przydatne byłoby użyć jakiegoś narzędzia i spróbować naprawić to, co jest na dysku twardym? I'm gonna go wypróbować niektóre z moich płyt i zobaczyć co się dzieje. =) Dziękujemy za odpowiedź, Hybr! D. = D |
|
| |||
| |||
| Ok, więc umieścić tylko 32bit (bez ładowania) dysk cala Rozruch systemu operacyjnego CD i naprawić. |
|
| |||
| |||
| Ahh, naprawy mojego OS CD bezpośrednio zabierani na uruchamianie problem i to ustalone w ciągu kilku sekund. Jeżeli już, że próbował przed wysłaniem zhaha, my bad. Teraz za każdym razem I rozruchu uzyskać możliwość które dysku, aby uruchomić, yay. Thanks for the tip. = D |
|
| |||
| |||
| Good stuff, glad to ustalone. |
![]() |
|
| Zakładki |