menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Operačné systémy Windows

Register

Hlavná OS nepozná Po inštalácii Vedľajší OS na iný pevný disk.

Reply

Thread Tools
Old 17. apríla 2009, 02:53
Člen Skupina

Default Hlavná OS nepozná Po inštalácii Vedľajší OS na iný pevný disk.

Aj v súčasnosti majú dva pevné disky v mojom počítači, je môj hlavný operačný systém (Vista 32-bit) a na druhej strane bol jednoduchý slave disk. Rozhodol som sa nainštalovať Vista 64-bit na druhý pevný disk, to šlo bezchybne. Avšak, já si teraz môžu len zavedenie Vista 64-bit a môj hlavný operačný systém, zdá sa, že to zmizlo.

Snažil som sa meniace zavádzaciu poradí v BIOSu, pomocou klávesy F8 vyberte priamo na pevný disk obsahujúci mojej hlavnej Vista (32-bit jeden), ale pořád na zavedenie 64-bit jedna. Keď som odstrániť druhý pevný disk, ktorý používa ako slave disk (teda núti počítač k zavedeniu 1. pevný disk), objaví sa nasledujúca správa: "Restart a Výber správneho Zavádzacia prístroje alebo Vložiť zavádzacích médií vo vybraných štartovacie zariadenie a stlačte kláves ".

Čo na zemi deje? To by som naozaj rád, aby bolo možné ľahko prepínať medzi dvoma OS'es.

Thanks in advance,

~ Tmocky.
Old 17. apríla 2009, 07:07
Administrátor Skupina

Citácia:
Pôvodne Poslal tmockingbird View Post
Keď som odstrániť druhý pevný disk, ktorý používa ako slave disk (teda núti počítač k zavedeniu 1. pevný disk), objaví sa nasledujúca správa: "Restart a Výber správneho Zavádzacia prístroje alebo Vložiť zavádzacích médií vo vybraných štartovacie zariadenie a stlačte kláves ".
Je tu problém s 32Bit OS, to je dôvod, prečo to nebude boot na nej vlastné, alebo s inými disk pripojený.

Já bych boot z 64Bit disk, s 32bit mechaniku ako slave (uistite sa, že zobrazuje priamo v BIOSu), potom v Windiows skontrolovať 32bit riadiť stále má inštalovať na to.

Znie to, ako by ste mohli mať otrela ho.

Môj systém: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Základná doska:
HP nForce 560
Pamäť RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafické karty (s):
Nvidia 7150 Palubný integrovanej
Zvuková karta:
5.1 Palubný integrovanej
Pevný disk (y):
250gigabajt 5400ot./min SATA300
Optická mechanika (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Sklad HP
Chladenie:
Sklad HP
Sieť / Internet:
10/100 Nič / 10MB Panny Satelit
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView širokouhlý
Operačný systém (y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 17. apríla 2009, 09:22
Člen Skupina

Yeahh jsem a primárnej pevný disk obsahujúci 32-bit Vista má stále k dispozícii všetko, čo na tom. Som pozitívny, že jediná vec, čo som sa otrela o druhý pevný disk, konkrétne som sa uistiť, aby ste sa nedotkli môj hlavný OS. = (

Bolo by vhodné použiť nejaký nástroj, že sa pokúsi opraviť, čo je na disku? Ja som chcel ísť vyskúšať niektoré z mojich CD a zistili, čo sa bude diať. =)

Vďaka za odpoveď, Hybr! D. = D
Old 17. apríla 2009, 09:27
Administrátor Skupina

Ok, tak dať len 32bit (non zavádzaním) riadiť palcov

Boot z OS CD a vykonať opravu.
Old 18. apríla 2009, 02:58
Člen Skupina

Ahh, oprava z mojej OS CD priamo vyzdvihnúť na zavádzaním problém a je stanovená v sekundách. By si vyskúšali, že pred odoslaním zhaha, moje zlá. Teraz zakaždým, keď som sa spustiť dostanem možnosť, ktorá disk boot, yay.

Vďaka za tip. = D
Old 18. apríla 2009, 03:13
Administrátor Skupina

Dobré jedlo, rád je to opravit.
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Pomoc s Sústruženie Slave Pevný disk na hlavnú pevný disk Cogglesz Drives & Removable Media 1 30. marca 2009 09:28
Pomoc inštalácie nového pevného disku Broncofans Všeobecné Software Chat 2 22. november 2008 14:51
Inštalácia extra pevného disku CD / DVD vypalovačku mpenney Drives & Removable Media 6 21. September 2008 07:14
Sekundárny Drive zvyknutý pracovať, ale práca, keď jeho kapitán mechaniky ashaiba Drives & Removable Media 16 18. mája 2008 21:12
Inštalácia SATA disk eparkes8 Drives & Removable Media 4 8. január 2008 00:13
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.