![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Aj v súčasnosti majú dva pevné disky v mojom počítači, je môj hlavný operačný systém (Vista 32-bit) a na druhej strane bol jednoduchý slave disk. Rozhodol som sa nainštalovať Vista 64-bit na druhý pevný disk, to šlo bezchybne. Avšak, já si teraz môžu len zavedenie Vista 64-bit a môj hlavný operačný systém, zdá sa, že to zmizlo. Snažil som sa meniace zavádzaciu poradí v BIOSu, pomocou klávesy F8 vyberte priamo na pevný disk obsahujúci mojej hlavnej Vista (32-bit jeden), ale pořád na zavedenie 64-bit jedna. Keď som odstrániť druhý pevný disk, ktorý používa ako slave disk (teda núti počítač k zavedeniu 1. pevný disk), objaví sa nasledujúca správa: "Restart a Výber správneho Zavádzacia prístroje alebo Vložiť zavádzacích médií vo vybraných štartovacie zariadenie a stlačte kláves ". Čo na zemi deje? To by som naozaj rád, aby bolo možné ľahko prepínať medzi dvoma OS'es. Thanks in advance, ~ Tmocky. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citácia:
Já bych boot z 64Bit disk, s 32bit mechaniku ako slave (uistite sa, že zobrazuje priamo v BIOSu), potom v Windiows skontrolovať 32bit riadiť stále má inštalovať na to. Znie to, ako by ste mohli mať otrela ho. Môj systém: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Yeahh jsem a primárnej pevný disk obsahujúci 32-bit Vista má stále k dispozícii všetko, čo na tom. Som pozitívny, že jediná vec, čo som sa otrela o druhý pevný disk, konkrétne som sa uistiť, aby ste sa nedotkli môj hlavný OS. = ( Bolo by vhodné použiť nejaký nástroj, že sa pokúsi opraviť, čo je na disku? Ja som chcel ísť vyskúšať niektoré z mojich CD a zistili, čo sa bude diať. =) Vďaka za odpoveď, Hybr! D. = D |
|
| |||
| |||
| Ok, tak dať len 32bit (non zavádzaním) riadiť palcov Boot z OS CD a vykonať opravu. |
|
| |||
| |||
| Ahh, oprava z mojej OS CD priamo vyzdvihnúť na zavádzaním problém a je stanovená v sekundách. By si vyskúšali, že pred odoslaním zhaha, moje zlá. Teraz zakaždým, keď som sa spustiť dostanem možnosť, ktorá disk boot, yay. Vďaka za tip. = D |
|
| |||
| |||
| Dobré jedlo, rád je to opravit. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Pomoc s Sústruženie Slave Pevný disk na hlavnú pevný disk | Cogglesz | Drives & Removable Media | 1 | 30. marca 2009 09:28 |
| Pomoc inštalácie nového pevného disku | Broncofans | Všeobecné Software Chat | 2 | 22. november 2008 14:51 |
| Inštalácia extra pevného disku CD / DVD vypalovačku | mpenney | Drives & Removable Media | 6 | 21. September 2008 07:14 |
| Sekundárny Drive zvyknutý pracovať, ale práca, keď jeho kapitán mechaniky | ashaiba | Drives & Removable Media | 16 | 18. mája 2008 21:12 |
| Inštalácia SATA disk | eparkes8 | Drives & Removable Media | 4 | 8. január 2008 00:13 |
| Thread Tools | |
| |