мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Уиндоус Оператинг Сыстемс

Register

Главна ОС Није призната након инсталације ОС средњем на другом диску.

Reply

Тхреад Тоолс
Old 17 тра 2009, 02:53
Мембер Гроуп

Default Главна ОС Није призната након инсталације ОС средњем на другом диску.

Ја тренутно имају две тврде дискове у рачунару, један је мој главни ОС (Виста 32-бит), а други се једноставним робовско погон. Одлучио сам да инсталирате Виста 64-бит на другом диску, ово је отишао флаулесслы. Међутим, ја сада могу само боот у Виста 64-битни, а мој главни ОС изгледа да су нестали.

ЈА суђен чизма мења поредак у БИОС-у, користећи тастер Ф8 да бисте директно изаберите хард диск који садржи мој главни Виста (32-бит један), али она држи на боотинг у 64-битни један. Кад сам уклоните други тврди диск који се користи за погон роб (дакле тјерање мој рачунар то чизма у 1. хард диск), добијем следећу поруку: "ребоот и изаберите боот уређај исправан или Инсерт Боот Медиа ин изабране боот уређај и притисните било који тастер.

Што је на земљи дешава? Дајте стварно желе да буду у могућности једноставно пребацивати између два ОС'ес.

Тханкс ин адванце,

~ Тмоцкы.
Old 17 тра 2009, 07:07
Администратор Гроуп

Куоте:
Оригиналлы Постед бы тмоцкингбирд View Post
Кад сам уклоните други тврди диск који се користи за погон роб (дакле тјерање мој рачунар то чизма у 1. хард диск), добијем следећу поруку: "ребоот и изаберите боот уређај исправан или Инсерт Боот Медиа ин изабране боот уређај и притисните било који тастер.
Постоји проблем са 32бит ОС, то је разлог зашто он неће боот на то самостално или са другим јединица.

Ја бих на 64бит боот диск, са 32бит погон као роб (проверите да га види у БИОС-а) а затим у Уиндиоус проверити 32бит погон још увек има инсталирате на њега.

Звучи као да би могле да имају избрисала га.

Мы Сыстем: Хыбр! Д

Процесор (и):
АМД Турион 64 кс2 ТЛ-64 2.2ГХз
Матичне плоче:
ХП нФорце 560
РАМ меморија:
2ГБ ДДР2 ПЦ2-5300
Графичка картица (е):
НВИДИА 7150М Онбоард Интегрисани
Соунд Цард:
5,1 Онбоард Интегрисани
Тврди диск (и):
250ГБ 5400РПМ САТА300
Оптички погон (е):
18кс ЦД / ДВДРУ ДЛ-АТА
Цасе / псу:
Стоцк ХП
Хлађење:
Стоцк ХП
Нетуорк / Интернет:
10/100 НИЦ / 10МБ Девице Цабле
Монитор (е):
17 "УКСГА + БригхтВиеу ХД Широки екран
Оперативни систем (е):
Уиндоус 7 Коначан 32Бит
Old 17 тра 2009, 09:22
Мембер Гроуп

Ыеахх ЈА чек и примарни хард диск који садржи 32-битна Виста још увек има све на њему. Ја сам само да је позитивна ствар је избрисала сам други хард диск, ЈА направљен сигуран посебно не дирај мој главни ОС. = (

Да ли би рецимо било корисно користити некакву алатку покушати поправити све што се налази на чврстом диску? Им 'гонна ићи испробате неке моје ЦД-а и види шта се дешава. =)

Хвала за одговор, Хыбр! Д. = Д
Old 17 тра 2009, 09:27
Администратор Гроуп

Ок, па стави само 32бит (нон боотинг) дриве ин

Боот од ЦД-а и ОС извршити поправку.
Old 18 тра 2009, 02:58
Мембер Гроуп

Ахх, поправку мој ОС са ЦД-а директно преузети у боотинг проблем и фиксно је у секунди. Требали сте покушали да пре објављивања зхаха, мој лош. Сада сваки пут кад сам се ЈА добити боот опцију која за боот диск, ыаы.

Хвала за један дан савет. = Д
Old 18 тра 2009, 03:13
Администратор Гроуп

Добре ствари, драго ми је фиксна.
Reply

Register
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц