![]() |
|
|||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
|
|
Тхреад Тоолс |
|
|
|||
|
|||
|
Ја тренутно имају две тврде дискове у рачунару, један је мој главни ОС (Виста 32-бит), а други се једноставним робовско погон. Одлучио сам да инсталирате Виста 64-бит на другом диску, ово је отишао флаулесслы. Међутим, ја сада могу само боот у Виста 64-битни, а мој главни ОС изгледа да су нестали.
ЈА суђен чизма мења поредак у БИОС-у, користећи тастер Ф8 да бисте директно изаберите хард диск који садржи мој главни Виста (32-бит један), али она држи на боотинг у 64-битни један. Кад сам уклоните други тврди диск који се користи за погон роб (дакле тјерање мој рачунар то чизма у 1. хард диск), добијем следећу поруку: "ребоот и изаберите боот уређај исправан или Инсерт Боот Медиа ин изабране боот уређај и притисните било који тастер. Што је на земљи дешава? Дајте стварно желе да буду у могућности једноставно пребацивати између два ОС'ес. Тханкс ин адванце, ~ Тмоцкы. |
|
|
|||||||||||||
|
|||||||||||||
|
Куоте:
Ја бих на 64бит боот диск, са 32бит погон као роб (проверите да га види у БИОС-а) а затим у Уиндиоус проверити 32бит погон још увек има инсталирате на њега. Звучи као да би могле да имају избрисала га.
Мы Сыстем: Хыбр! Д
|
|
|
|||
|
|||
|
Ыеахх ЈА чек и примарни хард диск који садржи 32-битна Виста још увек има све на њему. Ја сам само да је позитивна ствар је избрисала сам други хард диск, ЈА направљен сигуран посебно не дирај мој главни ОС. = (
Да ли би рецимо било корисно користити некакву алатку покушати поправити све што се налази на чврстом диску? Им 'гонна ићи испробате неке моје ЦД-а и види шта се дешава. =) Хвала за одговор, Хыбр! Д. = Д |
|
|
|||
|
|||
|
Ок, па стави само 32бит (нон боотинг) дриве ин
Боот од ЦД-а и ОС извршити поправку. |
|
|
|||
|
|||
|
Ахх, поправку мој ОС са ЦД-а директно преузети у боотинг проблем и фиксно је у секунди. Требали сте покушали да пре објављивања зхаха, мој лош. Сада сваки пут кад сам се ЈА добити боот опцију која за боот диск, ыаы.
Хвала за један дан савет. = Д |
|
|
|||
|
|||
|
Добре ствари, драго ми је фиксна.
|