az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Yazılımı > Windows İşletim Sistemleri

Register

Ana OS değil Farklı Sabit Disk üzerinde Ortaöğretim OS yükledikten sonra tanıdı.

Reply

Konu Araçları
Old 17 Nisan 2009, 02:53
Üye Grubu

Şu anda benim bilgisayar iki sabit sürücüler varsa, bir (Vista'nın 32-bit) ve ana işletim sistemi olan başka bir basit bir köle sürücü olarak kullanılır. Ben Vista 64 yüklemek için ikinci sabit diskinizde biraz karar verdi, bu sorunsuz gitti. Vista 64 içine Ancak, artık sadece boot-bit, ve ana işletim sistemi kaybolmuş görünüyor.

Ben BIOS açılış sırasını değiştirme, doğrudan sabit disk bitlik bir ana Vista (32-içeren seçmek için F8 kullanarak), ancak 64-bitlik bir boot halinde devam çalıştı. Ne zaman hangi köle sürücü olarak kullanılan ikinci sabit disk kaldırın (böylece açılış için 1. sabit sürücüye), Ben aşağıdaki ileti alıyorum: "Reboot ve Seç uygun Önyükleme aygıt veya Ekle Önyükleme Medya seçilen Önyükleme aygıtı ve benim bilgisayar zorlamadan tuşuna basın.

Ne yeryüzünde oluyor? Çok kolay, iki OS'es arasında geçiş yapabilirsiniz olmak istiyorum.

Thanks in advance,

~ Tmocky.
Old 17 Nisan 2009, 07:07
Yönetici Grubu

Alıntı:
Originally Posted by tmockingbird View Post
Ne zaman hangi köle sürücü olarak kullanılan ikinci sabit disk kaldırın (böylece açılış için 1. sabit sürücüye), Ben aşağıdaki ileti alıyorum: "Reboot ve Seç uygun Önyükleme aygıt veya Ekle Önyükleme Medya seçilen Önyükleme aygıtı ve benim bilgisayar zorlamadan tuşuna basın.
Bu 32bit işletim sistemi ile ilgili bir sorun, bu kendi veya diğer sürücü eklenen neden olur önyükleme olmasıdır.

Köle olarak 32bit sürücü ile 64bit sürücünün Yapacaktım önyükleme, (bu BIOS'unda gösterir emin) sonra Windiows olarak 32bit sürücü kontrol hala üzerine yüklemek sahip olun.

Sesler gibi bu wiped olabilir.

Benim Sistemi: Hybr! D

İşlemci (ler):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Anakart:
HP nForce 560
RAM hafıza:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafik Kartı (ler):
Nvidia 7150M Onboard Entegre
Ses Kartı:
5,1 Onboard Entegre
Sabit Disk (ler):
250GB 5400RPM SATA300
Optik Sürücü (ler):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stok HP
Soğutma:
Stok HP
Ağ Bağlantısı / İnternet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Kablo
Monitör (ler):
17 "WXGA + HD Parlak Geniş ekran
İşletim Sistemi (ler):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 17 Nisan 2009, 09:22
Üye Grubu

Yeahh ve hala her şeyi olan birincil sabit sürücü 32-bit Vista içeren kontrol. I wiped tek şey ikinci sabit disk olduğunu olumlu olduğum için, özellikle emin benim ana OS dokunma için yaptı. = (

Misiniz Denemek için aracı bir tür kullanmak faydalı olacaktır ve ne olursa olsun sabit disk üzerinde onarım? Bazı CD'lerin denemek gideceğim yaşıyorum ve ne olduğunu görün. =)

Yanıt, Hybr için teşekkürler! D. = D
Old 17 Nisan 2009, 09:27
Yönetici Grubu

Tamam, bu yüzden) sürücü in sadece 32bit (sigara boot etmek

OS CD Önyükleme ve onarım yapmak.
Old 18 Nisan 2009, 02:58
Üye Grubu

Ahh, benim OS CD'den doğrudan boot sorunu aldım ve saniye olarak sabit onarım. Bu mesaj zhaha önce, benim kötü denedim gerekir. Ben boot, Yay sürücü seçeneği ile almak kadar Şimdi, her zaman açılış.

Tavsiyen için teşekkürler. = D
Old 18 Nisan 2009, 03:13
Yönetici Grubu

İyi şeyler, memnun bu Pazarlıksız's.
Reply

Register
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından