![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| |||
| |||
| Şu anda benim bilgisayar iki sabit sürücüler varsa, bir (Vista'nın 32-bit) ve ana işletim sistemi olan başka bir basit bir köle sürücü olarak kullanılır. Ben Vista 64 yüklemek için ikinci sabit diskinizde biraz karar verdi, bu sorunsuz gitti. Vista 64 içine Ancak, artık sadece boot-bit, ve ana işletim sistemi kaybolmuş görünüyor. Ben BIOS açılış sırasını değiştirme, doğrudan sabit disk bitlik bir ana Vista (32-içeren seçmek için F8 kullanarak), ancak 64-bitlik bir boot halinde devam çalıştı. Ne zaman hangi köle sürücü olarak kullanılan ikinci sabit disk kaldırın (böylece açılış için 1. sabit sürücüye), Ben aşağıdaki ileti alıyorum: "Reboot ve Seç uygun Önyükleme aygıt veya Ekle Önyükleme Medya seçilen Önyükleme aygıtı ve benim bilgisayar zorlamadan tuşuna basın. Ne yeryüzünde oluyor? Çok kolay, iki OS'es arasında geçiş yapabilirsiniz olmak istiyorum. Thanks in advance, ~ Tmocky. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Alıntı:
Köle olarak 32bit sürücü ile 64bit sürücünün Yapacaktım önyükleme, (bu BIOS'unda gösterir emin) sonra Windiows olarak 32bit sürücü kontrol hala üzerine yüklemek sahip olun. Sesler gibi bu wiped olabilir. Benim Sistemi: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Yeahh ve hala her şeyi olan birincil sabit sürücü 32-bit Vista içeren kontrol. I wiped tek şey ikinci sabit disk olduğunu olumlu olduğum için, özellikle emin benim ana OS dokunma için yaptı. = ( Misiniz Denemek için aracı bir tür kullanmak faydalı olacaktır ve ne olursa olsun sabit disk üzerinde onarım? Bazı CD'lerin denemek gideceğim yaşıyorum ve ne olduğunu görün. =) Yanıt, Hybr için teşekkürler! D. = D |
|
| |||
| |||
| Tamam, bu yüzden) sürücü in sadece 32bit (sigara boot etmek OS CD Önyükleme ve onarım yapmak. |
|
| |||
| |||
| Ahh, benim OS CD'den doğrudan boot sorunu aldım ve saniye olarak sabit onarım. Bu mesaj zhaha önce, benim kötü denedim gerekir. Ben boot, Yay sürücü seçeneği ile almak kadar Şimdi, her zaman açılış. Tavsiyen için teşekkürler. = D |
|
| |||
| |||
| İyi şeyler, memnun bu Pazarlıksız's. |