менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Операційні системи Windows

Register

Головне ОС не розпізнається після установки операційної системи на Середньому інший жорсткий диск.

Reply

Різьба Інструменти
Old 17 квітня 2009, 02:53
Член групи

Default Головне ОС не розпізнається після установки операційної системи на Середньому інший жорсткий диск.

Я в даний час є два жорсткі диски на моєму комп'ютері, потрібно моєю основною ОС (Vista 32-біт), а інша буде використовуватися для простих дисків раб. Я вирішив встановити Vista 64-біт на другому жорсткому диску, це відбувалося бездоганно. Проте, тепер я можу завантажитися тільки в Vista 64-Bit, і моєю основною ОС, здається, зникли.

Я спробував змінюється порядок завантаження в BIOS, використовуючи F8 для безпосереднього вибору жорсткого диска, що містить моя основна Vista (32-бітної), але вона тримає на завантаження 64-бітної. Після видалення другого жорсткого диска, які використовували бути рабом диска (тим самим примушуючи мій комп'ютер завантажитися в 1-му жорсткому диску), я отримую наступне повідомлення: "Перезавантаження і виберіть належний завантажувального пристрою або Вставте завантажувальний носій до обраної пристрій завантаження і Натисніть клавішу ".

Що ж це відбувається? Я б дуже хотів, щоб мати можливість легко перемикатися між двома ОС.

Спасибо заранее,

~ Tmocky.
Old 17 квітня 2009, 07:07
Адміністратор групи

Default Головне ОС не розпізнається після установки операційної системи на Середньому інший жорсткий диск.

Цитата:
Спочатку Написав tmockingbird View Post
Після видалення другого жорсткого диска, які використовували бути рабом диска (тим самим примушуючи мій комп'ютер завантажитися в 1-му жорсткому диску), я отримую наступне повідомлення: "Перезавантаження і виберіть належний завантажувального пристрою або Вставте завантажувальний носій до обраної пристрій завантаження і Натисніть клавішу ".
Існує проблема з 32-бітної операційної системи, тому вона не буде завантажуватися на це самостійно або з іншого диска додається.

Я б завантаження 64Bit диски з 32-бітної диск як Slave (переконайтеся, що вона показує, в BIOS), то в Windiows перевірити 32bit диска досі встановити на ньому.

Схоже, ви могли б знищив його.

Моя система: Hybr! D

Процесор (и):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Материнська плата:
HP NForce 560
ОЗУ:
2GB DDR2 PC2-5300
Графічна карта (и):
Nvidia 7150M Бортові Комплексна
Звукова карта:
5.1 Бортові Комплексна
Жорсткий диск (и):
250GB 5400RPM SATA300
Оптичний привід (и):
18x CD / DVDRW-DL ATA
Діло / PSU:
Фондовий HP
Охолодження:
Фондовий HP
Мережі / Інтернет:
10/100 NIC / 10 Мб Віргінські Кабельні
Монітор (и):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Операційна система (и):
Windows 7 Ultimate 32bit
Old 17 квітня 2009, 09:22
Член групи

Yeahh я перевірив і основного жорсткого диска, що містить 32-бітної Vista до цих пір всі на ньому. Я впевнений, що єдине, що я знищив був другий жорсткий диск, я спеціально зробив впевнений, не торкатися моєю основною ОС. = (

Було б корисно використовувати якийсь інструменту, щоб спробувати і ремонту все, що на жорсткому диску? Я збираюся піти спробувати деякі з моїх компакт-дисків і подивитися, що відбувається. =)

Спасибо за ответ, Hybr! D. = D
Old 17 квітня 2009, 09:27
Адміністратор групи

Ok, щоб покласти тільки 32bit (без завантаження) Ведучий дюйма

Завантаження операційної системи CD і виконання ремонту.
Old 18 квітня 2009, 02:58
Член групи

Ах, ремонті мого ОС диск у нас підібрав Проблема завантаження і встановив її в лічені секунди. Якщо пробували, що до проведення zhaha, моє погане. Тепер кожного разу при завантаженні я отримую можливість який диск для завантаження, яй.

Спасибо за совет. = D
Old 18 квітня 2009, 03:13
Адміністратор групи

Good Stuff, рада, що вона фіксована.
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.