![]() |
|
|||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
|
|
Різьба Інструменти |
|
|
|||
|
|||
|
Я в даний час є два жорсткі диски на моєму комп'ютері, потрібно моєю основною ОС (Vista 32-біт), а інша буде використовуватися для простих дисків раб. Я вирішив встановити Vista 64-біт на другому жорсткому диску, це відбувалося бездоганно. Проте, тепер я можу завантажитися тільки в Vista 64-Bit, і моєю основною ОС, здається, зникли.
Я спробував змінюється порядок завантаження в BIOS, використовуючи F8 для безпосереднього вибору жорсткого диска, що містить моя основна Vista (32-бітної), але вона тримає на завантаження 64-бітної. Після видалення другого жорсткого диска, які використовували бути рабом диска (тим самим примушуючи мій комп'ютер завантажитися в 1-му жорсткому диску), я отримую наступне повідомлення: "Перезавантаження і виберіть належний завантажувального пристрою або Вставте завантажувальний носій до обраної пристрій завантаження і Натисніть клавішу ". Що ж це відбувається? Я б дуже хотів, щоб мати можливість легко перемикатися між двома ОС. Спасибо заранее, ~ Tmocky. |
|
|
|||||||||||||
|
|||||||||||||
|
Цитата:
Я б завантаження 64Bit диски з 32-бітної диск як Slave (переконайтеся, що вона показує, в BIOS), то в Windiows перевірити 32bit диска досі встановити на ньому. Схоже, ви могли б знищив його.
Моя система: Hybr! D
|
|
|
|||
|
|||
|
Yeahh я перевірив і основного жорсткого диска, що містить 32-бітної Vista до цих пір всі на ньому. Я впевнений, що єдине, що я знищив був другий жорсткий диск, я спеціально зробив впевнений, не торкатися моєю основною ОС. = (
Було б корисно використовувати якийсь інструменту, щоб спробувати і ремонту все, що на жорсткому диску? Я збираюся піти спробувати деякі з моїх компакт-дисків і подивитися, що відбувається. =) Спасибо за ответ, Hybr! D. = D |
|
|
|||
|
|||
|
Ok, щоб покласти тільки 32bit (без завантаження) Ведучий дюйма
Завантаження операційної системи CD і виконання ремонту. |
|
|
|||
|
|||
|
Ах, ремонті мого ОС диск у нас підібрав Проблема завантаження і встановив її в лічені секунди. Якщо пробували, що до проведення zhaha, моє погане. Тепер кожного разу при завантаженні я отримую можливість який диск для завантаження, яй.
Спасибо за совет. = D |
|
|
|||
|
|||
|
Good Stuff, рада, що вона фіксована.
|