![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Имам решен проблем, аз бях като с [D] шофиране, когато по невнимание инсталирали 2рото Копие от WXP Начало на моя "Д" на устройството. Имам решен, но сега тези софтуер инсталации, които не ми даде възможност да браузвате инсталация за C карам, автоматично инсталира на "D". Как да направя "С" устройство по подразбиране за инсталиране? Благодаря предварително за всички предложения. |
|
| |||
| |||
| Към контролния панел има Гото административни инструменти, там ще намерим възможност да настроите своята основна шофиране отидем там и да го настроите C: и сте готови. |
|
| |||
| |||
| Можеш да го направиш, но това не се препоръчва! Погледнете тук: Как мога да променя системния дял карам писмо в Windows XP? |
|
| |||
| |||
| Цитат:
Въпросът е да го прави по друг начин, ако това се прави смисъл. Така, че по подразбиране инсталирате приложения към друго устройство, а не само смяна на буквата на същия диск. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| това може да бъде полезен, ако не разберем това, което иска. Вие също може да бъде в състояние да направят своя D: \ Program Files реж. един symlink до C: \ Program Files.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Външен твърд диск вземане Добре дошли екрана се замразява | Coolyxxx | Дискове & сменяемите носители | 4 | 24-ти септември 2008 05:23 |
| Провеждане на Bootable Windows XP USB Flash Drive | robina80 | Дискове & сменяемите носители | 4 | 23ти септември 2008 12:15 |
| По подразбиране Курсор | Blazing933 | Windows операционни системи | 1 | 1-во Дек 2007 04:35 |
| Осъществяване Hard Drive Прочети Speed бързо? | Crysis | Дискове & сменяемите носители | 2 | 28-ма Sep 2007 03:24 |
| Numberlock по подразбиране | momadude | Лаптопи, Mobiles & текст | 11 | 23rd Юни 2007 09:11 |
| Нишка Инструменти | |
| |