![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Mám vyřešen problém byl i s s [D] cesta, i když nechtěně nainstalovali 2. Kopie WXP Domů na můj 'D' řídit. Mám vyřešen, ale teď ty, software zařízení, které nedávají mi možnost prohlížení instalace na disk C, automaticky nainstaluje na 'D'. Jak provedu 'C' řídit výchozí pro instalaci? Díky předem za všechny podněty. |
|
| |||
| |||
| Jdi na Ovládací panel tam goto administrativních nástrojů zde najdete možnost nastavit primární jednotky tam a nastavit C: a chcete udělat. |
|
| |||
| |||
| Dalo by se to udělat, ale není doporučeno! Podívejte se zde: Jak změnit písmeno jednotky oddílu systému Windows XP? |
|
| |||
| |||
| Citace:
Otázkou je, dělat to opačně, pokud to dává smysl. Tak, že ve výchozím nastavení aplikace instalovat na jiný disk, a to nejen měnící dopis ze stejné jednotky. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| tento mohou být užitečné, když jsem pochopit, co si žádají. může být rovněž schopen vytvořit svůj D: \ Program Files dir symbolický odkaz na C: \ Program Files.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Externí pevný disk tvorby uvítací obrazovku před mrazem | Coolyxxx | Drives & Removable Media | 4 | 24. Září 2008 05:23 |
| Vytvoření zavádění Windows XP USB Flash Drive | robina80 | Drives & Removable Media | 4 | 23. Září 2008 12:15 |
| Implicitní kurzor | Blazing933 | Operační systémy Windows | 1 | 1. prosinec 2007 04:35 |
| Tvorba Pevný disk Přečtěte Speed rychle? | Crysis | Drives & Removable Media | 2 | 28. Září 2007 03:24 |
| Numberlock na výchozí stav | momadude | Notebooky, Mobily a PDA | 11 | 23. června 2007 09:11 |
| Thread Nástroje | |
| |