![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Έχω λυθεί ένα πρόβλημα που είχα με τον [D] οδήγησης, όταν θ απροσεξία εγκαταστήσει ένα 2α Αντίγραφο της WXP Home μου "D" δίσκο. Έχω λυθεί αυτό, αλλά τώρα αυτές λογισμικού εγκαταστάσεις οι οποίες δεν μου δίνουν τη δυνατότητα περιήγησης σε μια εγκατάσταση μονάδας δίσκου C, αυτόματη εγκατάσταση για την «Α». Πώς κάνω το «Γ» η προεπιλεγμένη μονάδα δίσκου για την εγκατάσταση για να? Ευχαριστώ εκ των προτέρων για όλες τις προτάσεις. |
|
| |||
| |||
| Πηγαίνετε στο Control Panel εκεί goto διοικητικά εργαλεία εκεί θα βρείτε μια επιλογή για την κύρια μονάδα δίσκου που σας πάει εκεί που είναι και C: και είστε γίνει. |
|
| |||
| |||
| Μπορείς να το κάνεις, αλλά δεν συνιστάται! Ρίξτε μια ματιά εδώ: Πώς μπορώ να αλλάξω το σύστημα διαμέρισμα γράμμα στα Windows XP; |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Απόσπασμα:
Το ερώτημα είναι πώς θα κάνουμε με τον άλλον τρόπο, εάν γύρω από ότι έχει νόημα. Έτσι, από προεπιλογή, ότι οι αιτήσεις για να εγκαταστήσετε ένα διαφορετικό δίσκο, δεν αλλάζει μόνο το γράμμα του ίδιου δίσκου. Το σύστημά μου: FordyPC
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| αυτό μπορεί να είναι χρήσιμη, αν καταλαβαίνω τι σας ζητά. σας μπορεί επίσης να είναι σε θέση να σας D: \ Program Files dir ένα symlink στο C: \ Program Files.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|