![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Imam problem riješen što sam bio s [D] pogon, kad sam nehotice instalirali 2. WXP Home kopiju na moj 'D' drive. Sam da je riješeno, a sada one softvera instalacije koje ne daju mi mogućnost pregledavanja instalacije na C voziti, automatski instalirati na 'd'. Kako mogu napraviti 'C' drive zadani instalirati na? Hvala unaprijed za sve sugestije. |
|
| |||
| |||
| Idite na Control Panel ima goto administrativnih alata tu ćete naći opciju da podesite vaš primarni pogon idi tamo i stavi ga C: i ti si ispunjavanja. |
|
| |||
| |||
| Moglo bi to učiniti, ali ne preporuča! Pogledajte ovdje: Kako mogu promijeniti sustav particija slovo pogona u sustavu Windows XP? |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Quote:
Postavlja se pitanje o to obrnuto ako to ima smisla. Tako da po defaultu instalirati programe na drugu voziti, a ne samo promjenom slovo istom pogonu. My System: FordyPC
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ovo svibanj biti koristan, ako JA shvatiti ono što tražimo. vi svibanj također biti u mogućnosti to izraditi tvoj D: \ program files dir jedan symlink na C: \ Program Files.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|