![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Nekem van egy probléma megoldódott i volt, a [D]-meghajtóba, amikor véletlenül telepítve a 2. másolatát WXP Home az én "D" meghajtó. Nekem van megoldva, de most ezek a szoftverek létesítményekre, amelyek nem adja meg a lehetőséget, hogy a böngészés létesítmény a C meghajtóra, automatikusan telepíti a "D". Hogyan lehet "C" meghajtó alapértelmezett telepítése? Köszi előre is minden javaslatot. |
|
| |||
| |||
| Tovább a Vezérlőpult Felügyeleti eszközök léteznek goto ott találod a lehetőség, hogy az elsődleges meghajtó odamenni, és akkor a C: és kész. |
|
| |||
| |||
| Meg tudod csinálni, de ez nem ajánlott! Nézze meg itt: Hogyan tudom megváltoztatni a rendszer partíció betűjelet a Windows XP? |
|
| |||
| |||
| Idézet:
A kérdés arról szól, hogy ezt a többi, ha ez így van értelme. Annak érdekében, hogy az alapértelmezett alkalmazásokat telepíteni egy másik meghajtón, nem csak a változó a levelet az azonos meghajtón. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ez hasznos lehet, ha jól értettem, amit kérnek. Ön is tudja, hogy a D: \ Program Files könyvtár egy symlink a C: \ Program Files.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. My System: 日夏子
|
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| External Hard Drive hogy üdvözlőképernyő freeze | Coolyxxx | Drives & Removable Media | 4 | 24. Szeptember 2008 05:23 |
| Csinálok egy Windows XP Bootable USB Flash Drive | robina80 | Drives & Removable Media | 4 | 23. Szeptember 2008 12:15 |
| Alapértelmezett Kurzor | Blazing933 | A Windows operációs rendszerek | 1 | 1. december 2007 04:35 |
| A merevlemez olvasási sebesség gyors? | Crysis | Drives & Removable Media | 2 | 28. Szeptember 2007 03:24 |
| Numberlock az alapértelmezés | momadude | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 11 | 23. június 2007 09:11 |
| Téma eszközök | |
| |