![]() |
|
| |||
| |||
| יש לי נפתרה בעיה שאני נתקל עם [ד] הכונן, כאשר אני inadvertently התקנת 2 העתק של WXP הבית שלי ב 'ד' נסיעה. אני צריך לפתור את זה, אבל עכשיו אלה תוכנה התקנות אשר לא נותנים לי את האפשרות של גלישה התקנה כדי כונן C, להתקין באופן אוטומטי ב 'ד'. כיצד אוכל לבצע 'c' ברירת המחדל של הכונן כדי להתקין? תודה מראש על כל ההצעות. |
|
| |||
| |||
| עבור אל לוח הבקרה כלי ניהול goto יש שם תמצאו אפשרות לקבוע את הכונן העיקרי עבור שם ולהגדיר אותו C: ואתה עשית. |
|
| |||
| |||
| אתה יכול לעשות את זה, אבל זה לא מומלץ! בדוק כאן: איך אני יכול לשנות את אות כונן למחיצה מערכת ב-Windows XP? |
|
| |||
| |||
| ציטוט:
השאלה היא בערך עושה את זה בדרך השניה מסביב אם זה הגיוני. כברירת מחדל, כי אז להתקין יישומים על כונן אחר, לא רק לשנות את אות הכונן של אותו. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| זה עשוי להיות שימושי, אם אני מבין את מה שאתה מבקש. אתה יכול גם להיות מסוגל לבצע את D: \ Program Files דיר א קישור סמלי ל-C: \ Program Files.
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " המערכת שלי: 日夏子
|
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| כונן קשיח חיצוני הפיכת מסך הפתיחה להקפיא | Coolyxxx | כוננים & נשלפת | 4 | 24 ספטמבר 2008 05:23 |
| ביצוע אתחול של Windows XP USB Flash Drive | robina80 | כוננים & נשלפת | 4 | 23 ספטמבר 2008 12:15 |
| סמן ברירת מחדל | Blazing933 | מערכות ההפעלה Windows | 1 | 1st דצמבר 2007 04:35 |
| ביצוע Hard Drive מהירות קריאה מהירה? | Crysis | כוננים & נשלפת | 2 | 28 ספטמבר 2007 03:24 |
| Numberlock על כברירת מחדל | momadude | מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs | 11 | 23 יוני 2007 09:11 |
| שרשרת כלים | |
| |