![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Turiu išspręsta problema buvau atsižvelgdama su [D], vairuoti, kai aš netyčia įdiegta 2. kopija WXP Pagrindinis mano "D" diske. Turiu spręsti, kad, tačiau dabar šios įrangos įrenginiams, kurie neduoda man Browse įrenginio diską C variantą, automatiškai įdiegti į "D". Kaip padaryti "C" diską Numatyta, kad įdiegtumėte? Iš anksto dėkojame už visus pasiūlymus. |
|
| |||
| |||
| Pereiti prie valdymo skydo yra goto Administrative Tools ten rasite galimybę nustatyti savo pirminę važiuoti ten ir nustatykite, kad jis C: ir tu padaryti. |
|
| |||
| |||
| Galite tai padaryti, tačiau tai nėra rekomenduojama! Pažiūrėkite čia: Kaip galiu pakeisti disko raid sistemos Windows XP? |
|
| |||
| |||
| Citata:
Klausimas apie tai daryti atvirkščiai, jei tas turi prasmę. Tam, kad pagal nutylėjimą įdiegti programas į kitą diską, o ne tik keičiant tą patį disko raidę. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| šitas gali būti naudinga, jeigu aš suprantu, ką norite paklausti. Jums taip pat gali padaryti savo D: \ program files dir simbolinė nuoroda į C: \ Program Files.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| External Hard Drive priėmimo ekranas Sveiki užšaldyti | Coolyxxx | Drives & Removable Media | 4 | 24 rugsėjis 2008 05:23 |
| Making a bootable Windows XP USB Flash Drive | robina80 | Drives & Removable Media | 4 | 23 rugsėjis 2008 12:15 |
| Numatytasis Cursor | Blazing933 | Windows "operacinės sistemos | 1 | 1 gruodis 2007 04:35 |
| Padaryti Hard Drive Read Speed Fast? | Crysis | Drives & Removable Media | 2 | 28 rugsėjis 2007 03:24 |
| Numberlock pagal nutylėjimą | momadude | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 11 | Birželis 23, 2007 09:11 |
| Temos įrankiai | |
| |