![]() |
|
| |||
| |||
| Man ir atrisināta problēma man bija, kam ar [D], disku, kad es nejauši uzstādīta 2. kopiju WXP Home uz mana 'D' drive. Man ir atrisinātas, ka, bet tagad šie programmatūra iekārtas, kas nedod man iespēju pārlūkošanas uzstādīšana uz C diska, automātiski instalēt "D". Kā es varu izdarīt "C" drive noklusējuma instalēt? Thanks in advance, lai visus priekšlikumus. |
|
| |||
| |||
| Iet uz Control Panel ir goto Administratīvie rīki tur jūs atradīsiet iespēju, lai uzstādītu savu primāro disku iet uz turieni un noteikt to C: un tas ir paveikts. |
|
| |||
| |||
| Jūs varētu darīt, bet tas nav ieteicams! Veikt meklēt šeit: Kā es varu mainīt sistēmas nodalījums diska burtu Windows XP? |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Quote:
Jautājums ir par darot to otrādi, ja tas ir jēga. Lai pēc noklusējuma programmas instalēt dažādus vadīt, ne tikai mainot vēstuli paša diska. Mana sistēma: FordyPC
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| šis var būt noderīgi, ja es saprotu ko tu lūdz. Jums ir iespēja veikt savu D: \ Program Files dir saitēt uz C: \ Program Files.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " Mana sistēma: 日夏子
|