![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Mam rozwiązany problem byłem posiadające z [D] dysk, kiedy przypadkowo zainstalowany 2-ga kopię wxp pl Start mój 'D' drive. Mam rozwiązane, ale teraz te oprogramowanie instalacji, które nie dają mi możliwość przeglądania instalacji na dysku C, automatycznie zainstalowane na "D". Jak dokonać "C" napęd domyślny, aby zainstalować? Dzięki z góry za wszelkie sugestie. |
|
| |||
| |||
| Przejdź do Panel sterowania nie goto narzędzia administracyjne nie znajduje się możliwość ustawienia dysku podstawowego tam ustawić go C: i skończymy. |
|
| |||
| |||
| Można to zrobić, ale nie polecam! Zajrzyj tutaj: Jak zmienić literę dysku partycji systemu Windows XP? |
|
| |||
| |||
| Cytat:
Pozostaje pytanie o sposób na odwrót, jeśli jest to sensowne. Dlatego, że domyślnie instalować aplikacje na inny dysk, a nie tylko zmiany pismo tego samego dysku. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| to mogą być użyteczne, jeśli rozumiem, co masz pytania. może również być w stanie dokonać D: \ Program Files reż dowiązaniem symbolicznym do katalogu C: \ Program Files.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|