![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Am rezolvat o problemă cu care au fost i [D] unitate, atunci când am instalat o inadvertenţă 2a copie a WXP Prima mea de pe "D" disc. Am rezolvat asta, dar acum cei de software instalaţiile care nu-mi dea posibilitatea de a răsfoire un disc de instalare a C, instala automat pe "D". Cum fac "C" pentru a conduce implicit pentru a instala? Mulţumesc în avans pentru toate sugestiile. |
|
| |||
| |||
| Du-te la Panoul de control acolo Goto administrative instrumente acolo veţi găsi o opţiune pentru a seta dvs. principală de unitate merg acolo şi setaţi-o C: şi aţi terminat. |
|
| |||
| |||
| Ai putea face acest lucru, dar nu este recomandat! Aruncati o privire aici: Cum pot schimba partiţia de sistem literă de unitate în Windows XP? |
|
| |||
| |||
| Citat:
Întrebarea este de aproximativ o faci în altă parte în jur de faptul că, dacă are sens. Aşa că, în mod implicit a instala aplicaţii într-o altă unitate, nu doar schimbarea scrisoarea din aceeaşi unitate. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| acesta poate fi util, dacă am înţeles ceea ce cer. Aţi putea fi, de asemenea, posibilitatea de a vă face D: \ Program Files dir o legătură simbolică la C: \ Program Files.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " Sistemul meu: 日夏子
|
![]() |
|
| Marcaje |