![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Mám vyriešený problém bol aj s s [D] cesta, aj keď neúmyselne nainštalovali 2. Kópia WXP Domov na môj 'D' riadiť. Mám vyriešený, ale teraz ty, softvér zariadenia, ktoré nedávajú mi možnosť prezeranie inštalácia na disk C, automaticky nainštaluje na 'D'. Ako provedu 'C' riadiť predvolený pre inštaláciu? Vďaka vopred za všetky podnety. |
|
| |||
| |||
| Choď na Ovládací panel tam goto administratívnych nástrojov tu nájdete možnosť nastaviť primárnej jednotky tam a nastaviť C: a chcete urobiť. |
|
| |||
| |||
| Dalo by sa to urobiť, ale nie je doporučeno! Pozrite sa tu: Ako zmeniť písmeno jednotky oddielu systému Windows XP? |
|
| |||
| |||
| Citácia:
Otázkou je, robiť to opačne, pokiaľ to dáva zmysel. Tak, že v predvolenom nastavení aplikácie inštalovať na iný disk, a to nielen meniace list z rovnakej jednotky. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| tento môžu byť užitočné, keď som pochopiť, čo si žiadajú. môže byť tiež schopný vytvoriť svoj D: \ Program Files dir symbolický odkaz na C: \ Program Files.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|