![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Имам проблем решен што сам био с [Д] погон, кад сам нехотице инсталирали 2. УКСП Хоме копију на мој 'Д' дриве. Сам да је решено, а сада оне софтвера инсталације које не дају ми могућност прегледања инсталације на Ц возити, аутоматски инсталирате на 'д'. Како могу направити 'Ц' дриве подразумевани инсталирате на? Хвала унапред за све сугестије. |
|
| |||
| |||
| Идите на Цонтрол Панел има Гото административних алата ту ћете наћи опцију да подесите ваш примарни погон иди тамо и стави га Ц: и ти си испуњавања. |
|
| |||
| |||
| Могло би то да учини, али не препоручује! Погледајте овде: Како да променим систем партиција слово погона у систему Уиндоус КСП? |
|
| |||
| |||
| Куоте:
Поставља се питање о то обрнуто ако то има смисла. Тако да по дефаулту инсталирате програме на другу возити, а не само променом слово истом погону. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ово мај бити користан, да ЈА схватити оно што тражимо. ви мај такође бити у могућности да изврши твој Д: \ програм филес дир један сымлинк на Ц: \ Програм Филес.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Екстернал Хард Дриве макинг Добродошли екран замрзнути | Цоолыкскскс | Дривес & Измјењиви медији | 4 | 24. сеп 2008 05:23 |
| Успостављање система Уиндоус КСП Боотабле УСБ-Бљесак Возити | робина80 | Дривес & Измјењиви медији | 4 | 23. сеп 2008 12:15 |
| Дефаулт Цурсор | Блазинг933 | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 1 | 1 децембар 2007 04:35 |
| Макинг Хард Дриве Спеед Реад Брзи? | Црысис | Дривес & Измјењиви медији | 2 | 28. сеп 2007 03:24 |
| Нумберлоцк на подразумевано | момадуде | Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји | 11 | 23. јуна 2007 09:11 |
| Тхреад Тоолс | |
| |