![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| |||
| |||
| I [D] sürücü ile ne zaman i yanlışlıkla bir 2. yüklü olan bir Problem giderilmiştir Benim 'D' sürücüsünde WXP Ana kopyası. Ben çözülmüş olduğunu, ama şimdi bu yazılımı teçhizatları Beni, C sürücüsüne yükleme tarama olanağını vermiyoruz otomatik olarak 'yüklenecek D'. NASIL 'C' sürücü varsayılan yükleme yapmak? Tüm öneriler için şimdiden teşekkür ederiz. |
|
| |||
| |||
| Denetim Masası işte birincil sürücü gidecek belirlemek ve ayarlamak C bir seçenek bulacaksınız idari araçlar burada: goto ve git bitirdiniz. |
|
| |||
| |||
| Sen, ancak bu bile onu tavsiye değil! Burada bir göz atın: Nasıl Windows XP'de Sistem bölümünün sürücü harfi değiştirebilirim? |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Alıntı:
Soru hakkında tersi, eğer mantıklı yapıyor. Bu nedenle varsayılan olarak uygulamaların farklı bir sürücüye, sadece aynı sürücünün harfi değişemeyen yükleyin. Benim Sistemi: FordyPC
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| bu yararlı olabilir, sana ne istiyoruz anlıyorum. de D yapmak mümkün olabilir: \ Program Files C bir sembolik dir: \ Program Files.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " Benim Sistemi: 日夏子
|