![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я вирішив проблеми я мав з [D] Drive, коли я випадково встановили 2 Копія WXP сторінку на їзди D '. Я вирішила, що, однак тепер ці програмне забезпечення установок, які не дають мені можливість перегляду установки на диск С, автоматично встановити на 'D'. Як мені зробити 'диска C' за замовчуванням, щоб виконати установку? Заздалегідь дякуємо вам за всі пропозиції. |
|
| |||
| |||
| На панелі управління є перейти адміністративних інструментів там ви знайдете можливість налаштувати основного диска туди і поставили його в C: і все готове. |
|
| |||
| |||
| Ви могли б це зробити, але це не рекомендується! Подивіться тут: Як я можу змінити розділи диска система письма в Windows XP? |
|
| |||
| |||
| Цитата:
Мова йде про робить це навпаки, якщо це має сенс. Так що за замовчуванням установку програми на інший диск, а не тільки зміною лист від того ж диска. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| цей може бути корисно, якщо я розумію, що ви просите. Ви можете також мати можливість зробити ваш D: Files \ Program рідше символічним посиланням на C: \ файли програми.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Зовнішній жорсткий диск рішень екран вітання заморозити | Coolyxxx | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 4 | 24 вересня 2008 05:23 |
| Створення завантажувального Windows XP USB Flash Drive | robina80 | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 4 | 23 вересня 2008 12:15 |
| Курсор за замовчуванням | Blazing933 | Операційні системи Windows | 1 | 1 грудня 2007 04:35 |
| Створення Hard Drive Read Speed Fast? | Crysis | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 2 | 28 вересня 2007 03:24 |
| Numberlock за замовчуванням | momadude | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 11 | 23 червня 2007 09:11 |
| Різьба Інструменти | |
| |