![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здрасти момчета, Може ли да попитам дали е възможно да направите резервни копия или документи шофиране резервната чрез пряк път на работния плот Аз казах, че е пряк път на работния плот, че само трябва да кликнете двукратно дублиране на съдържанието на дадена папка, да каже: "моите документи", а два екземпляра пише за "E:" портативно устройство е програма изисква или е просто пряк път? Благодаря, момчета |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Добре дошли във форума!
| |||
| |||
| Благодаря за отговора, но аз мисля, че havnt обясни си правилно По време на курса на деня ще се добавят и changuing много данни за различните електронни таблици и бази данни Възможно ли е да имате бърз достъп, което изисква двойно кликване, така и копия на всички документи в определено място, на друг определено място Така имам резервно копие на моя промени regrds |
|
| |||
| |||
| Ние ще ви спаси, ако всички файлове се променят в една папка на вашия компютър, а след това в интервала решите плъзнете папка за прекия път на работния плот за външно устройство или каквото. Ако искате автоматична разтвор ще трябва някакъв софтуер, но, по мое мнение, от колко време е наистина да повлече папка от едно място до друго. |
|
| |||
| |||
| Да вярно, благодаря за помощта |
|
| |||
| |||
| Няма проблем, вие сте добре дошли. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Непрекъснато променящите Windows Desktop Shortcut Икони | djchapple | Windows операционни системи | 4 | 13-ти септември 2009 10:14 |
| Internet Explorer път | beepalm | Windows операционни системи | 3 | 6 януари 2009 06:14 |
| Промяна IE икона бърз достъп до интернет страница път икона | bristolspark | Браузъри Уеб & FTP клиенти | 10 | 12 Окт 2008 12:25 |
| Използване на десктоп компютър като свободни ръце с Bluetooth устройство? | 4D (Fordy (Форд) Оли | Общи Софтуер Чат | 4 | 19 Юли 2008 15:05 |
| Осъществяване ми десктоп сървър? | tomthedrummer1992 | В мрежа, модеми & VoIP | 3 | 18 Юли 2008 16:08 |
| Нишка Инструменти | |
| |