![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj kluci, Můžu se zeptat, jestli je možné provést zálohu dokumentů nebo řídit zálohování pomocí zástupce na ploše Byl jsem řekla, že zástupce na ploše, že jen potřebuje dvojklikem by duplicitní obsah určité složky říct "moje dokumenty" a duplikovat to říct o "E:" a přenosné přístroje je program, vyžaduje nebo je to jednoduchá zkratka? Díky chlapi |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vítejte na fóru!
| |||
| |||
| Díky za odpověď, ale myslím, že i havnt vysvětlil sám správně V průběhu dne bude i doplnění a changuing hodně dat z různých tabulek a databází je možno mít zástupce, který vyžaduje dvojklikem, a tím pádem i kopie všech dokumentů v předepsaném místě, na jiném místě Tímto způsobem jsem zpět do mé změny regrds |
|
| |||
| |||
| Budeme-li uložit všechny soubory, které se mění v jedné složce na vašem PC, pak v intervalu zvolíte složku přetáhněte na zástupce na ploše pro externí disk, nebo cokoliv. Pokud chcete automatické řešení budete potřebovat nějaký software, ale podle mého názoru, jak dlouho to opravdu vzít přetáhnout složky z jednoho místa na druhé. |
|
| |||
| |||
| Ano, pravda, díky za vaši pomoc |
|
| |||
| |||
| Žádný problém, Není zač. |