![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Γεια σας παιδιά, Μπορώ να ρωτήσω αν είναι δυνατόν να γίνει μια εφεδρική έγγραφα ή μέσω της εφεδρικής μονάδας δίσκου σε μια συντόμευση στην επιφάνεια εργασίας Μου είπαν ότι μια συντόμευση στην επιφάνεια εργασίας μόνο που χρειάζεται ένα διπλό κλικ θα επαναλάμβανε το περιεχόμενο ενός συγκεκριμένου φακέλου πω "τα έγγραφά μου" και θα πω σε δύο αντίτυπα "E:" μια φορητή συσκευή είναι ένα πρόγραμμα που απαιτείται ή είναι μια απλή συντόμευση; ευχαριστώ παιδιά |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Καλώς ήρθατε στο φόρουμ!
Συνδέστε την εξωτερική συσκευή, τότε στο "My Computer" κάντε δεξί κλικ θα> δημιουργία συντόμευσης. Στη συνέχεια θα πρέπει να καταλήξουμε σε μια συντόμευση στην επιφάνεια εργασίας. Το σύστημά μου: Hybr! Δ
|
|
| |||
| |||
| Ευχαριστώ για την απάντηση, αλλά νομίζω πως εγώ ο ίδιος εξήγησε havnt σωστά Κατά τη διάρκεια της ημέρας θα πρέπει να προστεθεί και changuing πολλά στοιχεία σχετικά με διάφορα λογιστικά φύλλα και βάσεις δεδομένων είναι δυνατόν να έχουμε μια συντόμευση που απαιτεί ένα διπλό κλικ και, κατά συνέπεια, αντίγραφα όλων των εγγράφων σε μια συγκεκριμένη θέση πάνω σε άλλη καθορισμένη θέση Έτσι έχω ένα back up των αλλαγών μου regrds |
|
| |||
| |||
| Θα σας εάν αποθηκεύσετε όλα τα αρχεία που αλλάζουν σε ένα φάκελο στον υπολογιστή σας, τότε κατά το χρονικό διάστημα που θα επιλέξετε να σύρετε το φάκελο της συντόμευσης στην επιφάνεια εργασίας για την εξωτερική μονάδα δίσκου ή οτιδήποτε άλλο. Αν θέλετε μια αυτόματη λύση θα χρειαστεί κάποιο λογισμικό, αλλά, κατά τη γνώμη μου, πόσο καιρό κάνει πραγματικά να σύρετε ένα φάκελο από το ένα σημείο στο άλλο. |
|
| |||
| |||
| Ναι αλήθεια, ευχαριστώ για τη βοήθειά σας |
|
| |||
| |||
| Δεν υπάρχει πρόβλημα, είστε ευπρόσδεκτοι. |