![]() |
|
|||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
Hi momački,
svibanj molim ako je moguće napraviti backup dokumenata ili pogon backup preko prečac na radnoj površini Poznato mi je rekao da prečac na radnoj površini da samo treba Dvoklik bi duple sadržaj određene mape reći "My Documents" i duple to reći na "E:" prijenosni uređaj je program potreban ili je jednostavan prečac? hvala momci |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Dobrodošli na forumima!
|
|||
|
|||
|
Hvala za odgovor, ali ja mislim da havnt objasnio sebe ispravno
Tokom dana ću se i dodao changuing puno podataka o raznim proračunske tablice i baze podataka da li je moguće da ima prečac koji zahtijeva dvostruki klik, a time i kopije svih dokumenata u određenom položaju na drugu lokaciju određenog ovako imam kopiju moje promjene regrds |
|
|
|||
|
|||
|
Mi ćemo, ako ste sve datoteke koje se mijenjaju u jednu mapu na svom računalu, a zatim na intervalu povuci koju odaberete mapu na prečac na radnoj površini za eksterni disk ili bilo što.
Ako želite automatsko rješenje trebat će vam neki softver, ali, po mom mišljenju, Koliko je zaista potrebno da povucite mapu s jednog mjesta na drugo. |
|
|
|||
|
|||
|
Da istina, hvala za vaša pomoć
|
|
|
|||
|