![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| hi guys, Megkérdezhetem, hogy ha lehetséges, hogy a dokumentumok, vagy a tartalék meghajtó mentés keresztül egy parancsikont az asztalon Már mondtam, hogy egy parancsikont az asztalon, hogy csak akkor van szüksége, kattintson duplán átfedné tartalmaz egy bizonyos mappába mondjuk, "My Documents", és azt mondják másodlaton az "E" egy hordozható eszköz olyan program, vagy szükség van egy egyszerű rövidítés? kösz srácok |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Üdvözlünk a fórumon!
| |||
| |||
| Köszi a választ, de azt hiszem, havnt magyarázni magamnak helyesen A kurzus a nap fogok hozzá, és rengeteg adatot changuing különböző táblázatkezelő és adatbázisok lehetséges, hogy egy rövidítés, amely előírja, hogy egy dupla kattintás, és így példányban valamennyi dokumentumot a megadott helyre egy másik megadott helyre Így van egy biztonsági másolatot készíteni az én változások regrds |
|
| |||
| |||
| Majd ha menteni a fájlokat változnak egy mappát a számítógépen, akkor az intervallum, hogy kiválassza a mappát, húzza a parancsikont az asztalon a külső meghajtó vagy bármi. Ha szeretne egy automatikus megoldás lesz szüksége egyes szoftverek, de véleményem, hogy hosszú és nem igazán veszi, hogy húzzon egy mappát az egyik helyről a másikra. |
|
| |||
| |||
| Igen igaz, köszönöm a segítséget |
|
| |||
| |||
| Nem probléma, akkor mit. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Ever Changing Windows Desktop Shortcut Ikonok | djchapple | A Windows operációs rendszerek | 4 | Szeptember 13, 2009 10:14 |
| Internet Explorer shortcut | beepalm | A Windows operációs rendszerek | 3 | 6. január 2009 06:14 |
| Changing IE shortcut icon honlapja shortcut icon | bristolspark | Web böngésző és FTP Clients | 10 | 12. október 2008 12:25 |
| Asztali számítógép használata, mint a Bluetooth kihangosító készülék? | 4D (Fordy (Ford) Ollie | General Chat szoftver | 4 | 19. július 2008 15:05 |
| A My desktop szerver? | tomthedrummer1992 | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 3 | 18. július 2008 16:08 |
| Téma eszközök | |
| |