![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hi guys, Leiskite paklausti, ar galima padaryti dokumentus atsarginės arba Drive Backup via ant darbalaukyje Man buvo pasakyta, kad ant darbalaukio, kad reikia tik du kartus spustelėkite dubliuotų tam tikras aplanko sako: "Mano dokumentai" ir du kartus ją pasakyti apie "E" nešiojamasis įtaisas nuorodą yra programa reikalinga ar ji yra paprasta nuoroda? Thanks guys |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Sveiki atvykę į forumus!
| |||
| |||
| Ačiū už atsakymą, bet aš manau, havnt paaiškino pats teisingai Per dieną aš žinoma bus pridėti ir changuing daug duomenų apie įvairias skaičiuoklių ir duomenų bazių Ar įmanoma turėti nuorodą, kurią reikia du kartus spustelėti, todėl kopijas visų dokumentų, nurodytoje vietoje į kitą nurodytą vietą Tokiu būdu turiu atsarginę kopiją mano pakeitimus regrds |
|
| |||
| |||
| Mes jei jums išsaugoti visus failus, kuriuos keičia į vieną aplanką kompiuteryje, tada tuo intervalu pasirinkti vilkite į aplanką dėl išorinio disko ar piktogramos darbalaukyje whatever. Jei norite automatiškai tirpalo turėsite tam programinės įrangos, tačiau, mano nuomone, kiek laiko ji tikrai imtis vilkite aplanko iš vienos vietos į kitą. |
|
| |||
| |||
| Taip, tiesa, thanks for your help |
|
| |||
| |||
| Jokių problemų, you're welcome. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Nuolat kintančioje Windows darbalaukyje Piktogramos | djchapple | Windows "operacinės sistemos | 4 | 13 rugsėjis 2009 10:14 |
| Internet Explorer klavišai | beepalm | Windows "operacinės sistemos | 3 | 6 sausis 2009 06:14 |
| Keitimas IE klavišu piktogramą svetainės piktogramą | bristolspark | Naršyklėms & FTP Klientai | 10 | 12 spalis 2008 12:25 |
| Naudojant kompiuterio su "Bluetooth" laisvų rankų įrangos prietaisas? | 4D (Fordy (Ford) Ollie | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 4 | 19 liepa 2008 15:05 |
| Padaryti mano darbastalio serverį? | tomthedrummer1992 | Networking, Modems & VoIP | 3 | 18 liepa 2008 16:08 |
| Temos įrankiai | |
| |