![]() |
|
| |||
| |||
| hi guys, Vai varu jautāt, vai tas ir iespējams izdarīt dokumentiem backup vai diska rezerves caur saīsni darbvirsmā Man ir teikts, ka saīsni darbvirsmā, ka tikai vajadzības dubultklikšķi dubultotu par dažu mapju saturu teikt "Mani dokumenti" un dublēt tā teikt par "E:" pārnēsājamas ierīces ir programma prasa vai tas ir vienkārši shortcut? thanks guys |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Welcome to forumu!
| |||
| |||
| Paldies par atbildi, bet es domāju havnt izskaidrot sevi pareizi Laikā gaitā dienā man būs pievienošana un changuing daudz datu par dažādiem izklājlapas un datu bāzu Vai ir iespējams iegūt īsceļu, kas prasa dubultklikšķi un tādējādi kopijas visiem norādītajā vietā dokumentus uz citu norādītajā vietā Tādējādi i ir dublēt manas izmaiņas regrds |
|
| |||
| |||
| Mēs ja jums saglabāt visus failus, kas mainās vienas mapes uz jūsu PC, tad intervāla izvēlaties vilkt mapes saīsni darbvirsmā, lai ārējo disku vai neatkarīgi. Ja vēlies automātisku risinājumu, jums būs nepieciešama programmatūra, bet, manuprāt, cik ilgi tas patiešām ir vajadzīgs, lai velciet mapi no vienas vietas uz citu. |
|
| |||
| |||
| Jā patiesi, thanks for your help |
|
| |||
| |||
| Nav problēmu, jūs welcome. |