rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

Tworzenie skrótu do Backup Device na Pulpit

Reply

Narzędzia wątku
Old 8. czerwiec 2009, 12:03
Nowe państwa grupy

Hi guys,

Mogę zapytać, czy możliwe jest wykonanie kopii zapasowej dokumentów lub dysku kopii zapasowej za pomocą skrótu na pulpicie

I powiedział, że zostały skrót na pulpicie, że tylko potrzeby podwójnego kliknięcia będzie powielać zawartości określonego folderu powiedzieć "moje dokumenty" i powielać to powiedzieć na temat "E:" urządzeniem

to program, lub wymagane jest prosty skrót?

thanks guys
Old 8. czerwiec 2009, 12:07
Administrator Group

Witamy na forum!

Podłącz urządzenia zewnętrznego, a następnie w "Mój komputer" kliknij je prawym przyciskiem myszy> Utwórz skrót.

Należy wtedy koniec z skrótu na pulpicie.

My System: Hybr! D

Procesor (y):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Płyta główna:
HP nForce 560
Pamięć RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Karta graficzna (y):
Nvidia 7150M Onboard Zintegrowanego
Karta dźwiękowa:
Onboard 5.1 Zintegrowanego
Hard Drive (s):
250 GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stock HP
Chłodzenie:
Stock HP
Sieć / Internet:
Nic 10/100 / 10MB Virgin Kabel
Monitor (y):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (-y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 8. czerwiec 2009, 12:14
Nowe państwa grupy

Dziękujemy za odpowiedź, ale sądzę, havnt wyjaśnić sobie poprawnie

W ciągu dnia i będzie dodanie changuing i mnóstwo danych na temat różnych arkuszy kalkulacyjnych i baz danych

jest to możliwe do skrótów, które wymaga podwójnego kliknięcia, a tym samym kopie wszystkich dokumentów w wyznaczonym miejscu na innym określonym miejscu

Dzięki temu mam kopię zapasową moich zmian

regrds
Old 8. czerwiec 2009, 12:17
Administrator Group

Będziemy jeśli zapisać wszystkie pliki zmieniają się w jednym folderze na komputerze, a następnie w odstępie wybrać przeciągnij folder do skrótu na pulpicie dla zewnętrznego dysku lub cokolwiek.

Jeśli chcesz automatycznym rozwiązaniem będzie trzeba niektóre programy, ale w mojej opinii, jak długo trzeba czekać na naprawdę przeciągnij folder z jednego miejsca do drugiego.
Old 8. czerwiec 2009, 12:20
Nowe państwa grupy

Tak, prawda, dzięki za pomoc
Old 8. czerwiec 2009, 12:22
Administrator Group

Nie ma problemu, jesteś mile widziany.
Reply

Register
Narzędzia wątku

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.