![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Hi guys, Mogę zapytać, czy możliwe jest wykonanie kopii zapasowej dokumentów lub dysku kopii zapasowej za pomocą skrótu na pulpicie I powiedział, że zostały skrót na pulpicie, że tylko potrzeby podwójnego kliknięcia będzie powielać zawartości określonego folderu powiedzieć "moje dokumenty" i powielać to powiedzieć na temat "E:" urządzeniem to program, lub wymagane jest prosty skrót? thanks guys |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Witamy na forum!
| |||
| |||
| Dziękujemy za odpowiedź, ale sądzę, havnt wyjaśnić sobie poprawnie W ciągu dnia i będzie dodanie changuing i mnóstwo danych na temat różnych arkuszy kalkulacyjnych i baz danych jest to możliwe do skrótów, które wymaga podwójnego kliknięcia, a tym samym kopie wszystkich dokumentów w wyznaczonym miejscu na innym określonym miejscu Dzięki temu mam kopię zapasową moich zmian regrds |
|
| |||
| |||
| Będziemy jeśli zapisać wszystkie pliki zmieniają się w jednym folderze na komputerze, a następnie w odstępie wybrać przeciągnij folder do skrótu na pulpicie dla zewnętrznego dysku lub cokolwiek. Jeśli chcesz automatycznym rozwiązaniem będzie trzeba niektóre programy, ale w mojej opinii, jak długo trzeba czekać na naprawdę przeciągnij folder z jednego miejsca do drugiego. |
|
| |||
| |||
| Tak, prawda, dzięki za pomoc |
|
| |||
| |||
| Nie ma problemu, jesteś mile widziany. |