![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj kluci, Môžem sa spýtať, či je možné vykonať zálohu dokumentov alebo riadiť zálohovania pomocou zástupcu na ploche Bol som povedala, že zástupcu na ploche, že len potrebuje dvojklikom by duplicitné obsah určité zložky povedať "moje dokumenty" a duplikovať to povedať o "E:" a prenosné prístroje je program, vyžaduje alebo je to jednoduchá skratka? Vďaka chlapi |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vitajte na fóre!
| |||
| |||
| Vďaka za odpoveď, ale myslím, že aj havnt vysvetlil sám správne V priebehu dňa bude aj doplnenie a changuing veľa dát z rôznych tabuliek a databáz je možné mať zástupcu, ktorý si vyžaduje dvojklikom, a tým pádom aj kópie všetkých dokumentov v predpísanom mieste, na inom mieste Týmto spôsobom som späť do mojej zmeny regrds |
|
| |||
| |||
| Budeme-li uložiť všetky súbory, ktoré sa menia v jednej zložke na vašom PC, potom v intervale vyberiete priečinok pretiahnite na zástupcu na ploche pre externý disk, alebo čokoľvek. Ak chcete automatické riešenie budete potrebovať nejaký software, ale podľa môjho názoru, ako dlho to naozaj vziať přetáhnout zložky z jedného miesta na druhé. |
|
| |||
| |||
| Áno, pravda, vďaka za vašu pomoc |
|
| |||
| |||
| Žiadny problém, Nie je zač. |