мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Уиндоус Оператинг Сыстемс

Register

Упућивање Пречица до Бацкуп Уређај на Десктоп

Reply

Тхреад Тоолс
Old 8. јуни 2009, 12:03
Нови члан групе

Default Упућивање Пречица до Бацкуп Уређај на Десктоп

Бок момачки,

мај молим ако је могуће направити бацкуп докумената или погон бацкуп преко пречицу на радној површини

Познато ми је рекао да пречицу на радној површини да само треба Кликните двапут би дупле садржај одређене фасцикле рећи "Мы Доцументс" и дупле то рећи на "Е:" преносни уређај

је програм потребан или је једноставан пречицу?

хвала момци
Old 8. јуни 2009, 12:07
Администратор Гроуп

Добродошли на форумима!

Плуг у свој спољни уређај, а затим у 'Мы Цомпутер' десно кликните на њу> створити пречицу.

Требало би онда крај горе са десктоп пречицу.

Мы Сыстем: Хыбр! Д

Процесор (и):
АМД Турион 64 кс2 ТЛ-64 2.2ГХз
Матичне плоче:
ХП нФорце 560
РАМ меморија:
2ГБ ДДР2 ПЦ2-5300
Графичка картица (е):
НВИДИА 7150М Онбоард Интегрисани
Соунд Цард:
5,1 Онбоард Интегрисани
Тврди диск (и):
250ГБ 5400РПМ САТА300
Оптички погон (е):
18кс ЦД / ДВДРУ ДЛ-АТА
Цасе / псу:
Стоцк ХП
Хлађење:
Стоцк ХП
Нетуорк / Интернет:
10/100 НИЦ / 10МБ Девице Цабле
Монитор (е):
17 "УКСГА + БригхтВиеу ХД Широки екран
Оперативни систем (е):
Уиндоус 7 Коначан 32Бит
Old 8. јуни 2009, 12:14
Нови члан групе

Хвала за одговор, али ја мислим да хавнт објаснио себе исправно

Током дана ћу се и додао цхангуинг пуно података о разним унакрсне табеле и базе података

да ли је могуће да има пречицу који захтева двоструки клик, а тиме и копије свих докумената у одређеном положају на другу локацију одређеног

овако имам копију моје промене

регрдс
Old 8. јуни 2009, 12:17
Администратор Гроуп

Ми ћемо, ако сте све датотеке које се мењају у једну фасциклу на свом рачунару, а затим на интервалу повуци коју изаберете фасциклу на пречицу на радној површини за екстерни диск или било шта.

Ако желите аутоматско решење мораћете ће вам неке програме, али, по мом мишљењу, Колико је заиста потребно да превуците фасциклу са једног места на друго.
Old 8. јуни 2009, 12:20
Нови члан групе

Да истина, захвалност за ваша помоћ
Old 8. јуни 2009, 12:22
Администратор Гроуп

Нема проблема, ви сте добродошли.
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Икада Промена система Уиндоус вашег десктопа иконе дјцхаппле Уиндоус Оператинг Сыстемс 4 13. Јул 2009 10:14
Интернет Експлорер пречицу беепалм Уиндоус Оператинг Сыстемс 3 6 јануар 2009 06:14
Промена ТЈ иконе пречица схортцут икону на уеб страници бристолспарк Уеб Броусерс & ФТП Клијенти 10 12 октобар 2008 12:25
Коришћење десктоп ПЦ као Блуетоотх хандсфрее уређај? 4Д (Форды (Форд) Оллие Уопштено Софтуаре Цхат 4 19. јула 2008 15:05
Упућивање мој радна површина сервер? томтхедруммер1992 Нетуоркинг, Модем & ВоИП 3 18. јула 2008 16:08
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц