![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Бок момачки, мај молим ако је могуће направити бацкуп докумената или погон бацкуп преко пречицу на радној површини Познато ми је рекао да пречицу на радној површини да само треба Кликните двапут би дупле садржај одређене фасцикле рећи "Мы Доцументс" и дупле то рећи на "Е:" преносни уређај је програм потребан или је једноставан пречицу? хвала момци |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Добродошли на форумима!
| |||
| |||
| Хвала за одговор, али ја мислим да хавнт објаснио себе исправно Током дана ћу се и додао цхангуинг пуно података о разним унакрсне табеле и базе података да ли је могуће да има пречицу који захтева двоструки клик, а тиме и копије свих докумената у одређеном положају на другу локацију одређеног овако имам копију моје промене регрдс |
|
| |||
| |||
| Ми ћемо, ако сте све датотеке које се мењају у једну фасциклу на свом рачунару, а затим на интервалу повуци коју изаберете фасциклу на пречицу на радној површини за екстерни диск или било шта. Ако желите аутоматско решење мораћете ће вам неке програме, али, по мом мишљењу, Колико је заиста потребно да превуците фасциклу са једног места на друго. |
|
| |||
| |||
| Да истина, захвалност за ваша помоћ |
|
| |||
| |||
| Нема проблема, ви сте добродошли. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Икада Промена система Уиндоус вашег десктопа иконе | дјцхаппле | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 4 | 13. Јул 2009 10:14 |
| Интернет Експлорер пречицу | беепалм | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 3 | 6 јануар 2009 06:14 |
| Промена ТЈ иконе пречица схортцут икону на уеб страници | бристолспарк | Уеб Броусерс & ФТП Клијенти | 10 | 12 октобар 2008 12:25 |
| Коришћење десктоп ПЦ као Блуетоотх хандсфрее уређај? | 4Д (Форды (Форд) Оллие | Уопштено Софтуаре Цхат | 4 | 19. јула 2008 15:05 |
| Упућивање мој радна површина сервер? | томтхедруммер1992 | Нетуоркинг, Модем & ВоИП | 3 | 18. јула 2008 16:08 |
| Тхреад Тоолс | |
| |